Life coaching

"Silmiä avaava ja yllätti positiivisesti. Ymmärsin minkälaisia esteitä itselläni on elämässä eteenpäin menemisessä ja sain keinoja kuinka purkaa näitä. Joka kerta käteen jäi jotain, oivalluksia itsestäni ja elämästä."

Life Coaching on hyödyllinen kaikilla elämän osa-alueilla

Life Coaching on ratkaisukeskeinen valmennusmuoto. Juuret johtavat antiikin Kreikkaan, jossa Sokrates jo muinoin sanoi: ”En osaa opettaa, osaan kuitenkin laittaa heidät ajattelemaan”. Coaching menetelmä on rakennettu kognitiivisesta psykologiasta, aikuiskasvatustieteistä, urheiluvalmentamisesta, johtamistieteistä ja NLP:stä (NLP on malli siitä, miten aivomme toimivat: miten opimme, ajattelemme, kommunikoimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme sekä miten saadaan aikaan haluttuja muutoksia).

Coaching on hyödyllinen kaikilla elämän osa-alueilla; työ, ura, perhe, ystävät, parisuhde, terveys ja arki. Valmennus ei ole terapiaa. Muutos ja oivallukset syntyvät asiakkaasta itsestään, valmentaja dialogin ja työkalujen avulla auttaa asiakasta tässä. Life coachingin avulla saavutetut tulokset ovatkin monesti pysyviä, koska asiakkaan ajatusmaailma on kehittynyt ja ratkaisut tulevat hänestä itsestään.

Life coaching voidaan toteuttaa Hutungissa paikan päällä, valmennuksissa on aina luottamuksen ilmapiiri ja valmennukset on saunakabinetissamme yksityistilaisuutena. Coaching on myös mahdollistaa toteuttaa täysin tai osittain etänä käyttäen esim. zoomia, Messengeriä, google meets jne.

”Voin suositella ja itsekin halukas kokeilemaan lisää jos elämässä tulee vastaan tilanteita että on jumissa ja kaipaa vähän ohjausta.”
”Oli mielenkiintoinen ja positiivinen kokemus. Jasmiina oli ammattitaitoinen ja kannustava, valmennuksessa oli rento ja luottamuksellinen olo. Jasmiina näki niitä esteitä mitä minulla elämässä eteenpäin pääsemisessä oli ja antoi toimintatapoja ja keinoja niiden ylipääsemiseen joita voin hyödyntää jatkossakin.”

Varaa aika Life coachingiin

jasmiina.poutiainen@hutunki.fi tai 0404711139.

Lue lisää