Ryhmäliikunta

Syyskausi 15.8.-16.12.-22

Ilmainen kokeiluviikko 15.8.-19.8. tunnit täytetään ilmoittautumis järjestyksessä.


TIISTAISIN:

Klo 18.05-18.50

JÄTTIPALLOJUMPPA 45min

Jättipallojumppa haastaa tasapainoa pallon avulla tehtävillä liikkeillä, kehittää huomaamattasi koordinaatiokykyä, niin että talviliukkailla pysyt pystyssä vaikka peilijäällä. Tunti sopii kaikille iästä ja tasosta riippumatta, jättipallon päällä perus lihaskuntoliikkeetkin tuntuvat kevyiltä mutta haastavat samaan aikaan, huomaat kehityksen jo muutaman tunnin jälkeen! Yhdistelemme tunnilla eri liikesarjoja, jättipalloa, käsipainoja sekä oman kehon painoa apuna käyttäen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta jättipallon kanssa jumppaamisesta, jokainen harjoittelee oman taito- ja kuntotasonsa mukaan, tunnilla liikutaan osittain musiikin tahdissa. Matalalla keskisykkeellä tehtävä harjoitus polttaa tehokkaasti rasvaa kehosta, vahvistaa lihaksia, parantaa ryhtiä sekä kasvattaa peruskuntoa ja kestävyyttä raskaampiin harjoituksiin. Tarvitset tunnille mukaan jumppakengät sekä juomapullon.

Klo 19.05-20.00

JAMBAILA 55min

Jambailatunnilla yhdistellään afro-karibialaisia biletanssityylejä, tunnilla ei himmailla vaan bailataan niin että hiki virtaa, kuumat rytmit vievät ajatukset etelän lämpöön ja voit melkein tuntea lämpöisen hiekan varpaillasi. Tanssityyleinä vaihtelevasti soca, salsa, dancehall, reggaeton, ndombolo ja merengue. Tunnilla ei tehdä koreografiaa vaan perusliikkeitä yhdistellen nautitaan hyvästä musiikista ja luodaan tanssin iloa, kunto kasvaa huomaamatta.

Jambailatunti kasvattaa peruskuntoa, parantaa liikkuvuutta, kehittää koordinaatiokykyä sekä rytmitajua, kehittää hapenottokykyä ja kehonhallintaa. Tunti on istumatyöläisen pelastus eikä tunnille tarvitse aiempaa tanssikokemusta!

Tällä tanssillisella kuntotunnilla voit polttaa keskimäärin 650kcl/h, mukaan tarvitset vähintään juomapullon.


TORSTAISIN:

Klo 18.30-20.00/ 90MIN

KEHONPAINO/ LIHASKUNTOTUNTI

Lihaskuntotunnilla treenataan monipuolisesti lähes kaikki lihasryhmät. Toiminnallisia koko kehoa kuormittavia liikkeitä yhdistellen ja välineitä apuna käyttäen, tästä tunnista ei tehoja puutu. Lihaskunto ei ole tylsää puurtamista vaan eri treeni menetelmillä ja yhteen hiileen puhaltamalla, lihaskuntokin muuttuu koukuttavaksi treeniksi. Tunnilla apuvälineinä käytämme, vastuskuminauhoja, step-lautoja, painoja, jumppakeppejä ja hyppynaruja. Treeni kehittää lihasvoimaa, auttaa jaksamaan paremmin arjessa, parantaa ryhtiä, kehittää koordinaatiokykyä ja kiinteyttää kehoa tehokkaasti. Jokainen tunti päättyy 10min venyttelyyn, jossa palautellaan käyttämämme lihasryhmät kovasta treenistä. Tunti soveltuu peruskunnon omaaville, tunnin raskautta pystyy säätelemään oman kunnon mukaan. Mukaan tarvitset hikipyyhkeen ja juomapullon.

& SYVÄVENYTTELY

Syvävenyttely on jatkumoa lihaskuntotuntiin, notkistetaan kroppaa raskaan treenin jälkeen, rauhoitetaan sykkeet ja aktivoidaan kehon syvät lihakset venytyksiin. Hiljennytään kynttilän valossa, haastaen tasapainoa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta lempeästi. Kehoa huoltava sekä mieltä rauhoittava syvävenyttely rentouttaa kehon ja mielen, kehittää tasapainoa, helpottaa lihaskireyksien aiheuttamia kiputiloja ja erilaisia virheasentoja. Käytetään osittain joogaan pohjautuvia harjoituksia, rauhoitutaan ja venytellään päästä varpaisiin. Kehonhuolto tehostaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, lisää rasvanpolttoa, parantaa lihasten liikkuvuutta, rentouttaa, avaa kehoa ja rauhoittaa mielen päivän haasteista. Voit ottaa mukaan villasukat loppurentoutusta varten.


Varaa paikkasi tunnille p.0401244300, Tervetuloa!

Tunnit ohjaa Jasmiina Poutiainen

Ryhmäliikuntatunnit myös tilauksesta, pyydä tarjous;jasmiina.poutiainen@hutunki.fi

HINNASTO:

  • Sarjakortti 10-kertaa 60€

  • Yksittäiset tunnit 7€/hlö

Hutungin ryhmäliikunnan oma ryhmä Facebookissa https://www.facebook.com/groups/595587330504287/?fref=ts

PUKUHUONEET JA SAUNAT

Pukuhuoneiden yhteydestä löytyy viihtyisät pesutilat ja saunat. Saunat lämpiävät klo 14-22.00 välisenä aikana. Saunominen kuuluu jumpan hintaan.