TEAM HUTUNKI
-Kuukausikortti

Sinut on luotu liikkumaan monipuolisesti

Liikkuminen ei saisi mielestämme olla tylsää tai yksipuolista. Jyväskylän monipuolisin pelaamisen, urheilun ja elämysten liikuntakeskus Hutunki tekee uusien lajien harrastamisesta ja liikuntamuodon vaihtelusta nyt entistä helpompaa.

Yksipuolinen liikunnan harrastaminen syö joskus mieltä ja kehoa. Vaihtelevan liikkumisen hyödyt kehittävät ja tukevat kehoa kokonaisvaltaisemmin ja ehkäisevät rasitusvammojen syntyä. Vaihtelu pitää mielen pirteämpänä ja antaa keholle uutta opittavaa.

KOKEILE USEITA LAJEJA,

VIIHDY JA HARRASTA

Team Hutunki -kortti on käytössä kaikille varaamattomille vuoroille.

Team Hutunki -kortilla saat harrastaa sisällä ja ulkona kaikkia lajeja yhdellä kortilla: tennis, padel, ryhmäliikunta, sulkapallo, pingis, keilailu, squash, seinäkiipeily, biljardi, minigolf, golf, sähly.

Nyt lajikokeilujen ei tarvitse käydä kukkarolle kalliiksi, sillä Team Hutunki -kortti mahdollistaa monipuolisemman liikunnan harrastamisen hauskemmin ja ilman liikuntavälineistä aiheutuvia lisäkustannuksia, 80€ kuukausimaksu sisältää välinevuokrat. Alle 18 vuotiaille 60€ kuukausimaksu


Näin käytät Team Hutunki -korttia

  1. Tullessasi pelaamaan voit kysyä asiakaspalvelusta varaustilanteen ja varaamme sinulle tunnin pelivuoron haluamaasi lajiin. Varaustilanteemme ollessa täynnä kyseisessä lajissa voit harrastaa kortillasi muita lajeja, jossa on vapaata. Välineet saat meiltä veloituksetta käyttöösi.
  2. Mikäli haluat jatkaa pelaamistasi, on jokainen lisätunti käytävä varmistamassa asiakaspalvelustamme ja kirjattava kortillasi

PELISÄÄNNÖT


  1. Korttisi on voimassa ostopäivästä 1 kuukauden kerrallaaan.
  2. Korttisi käy kaikkiin lajeihimme, paitsi golflyöntipaikkaan aikajaksolla 1.12.–30.4.
  3. Korttisi on henkilökohtainen ja tarkistamme henkilöllisyyden aina, kun tulet pelaamaan.
  4. Kortilla voit maksaa vain oman osuutesi pelivuorosta.
  5. Kortilla ei voi maksaa varattuja vuoroja: kun pelaat varatuilla vuoroilla, on ne maksettava muilla maksutavoilla. Varattuja vuoroja varten voit ostaa esim. 10 x kortin, jolla pelaaminen on edullisempaa.