Salibandy/sähly, intercrosse ja korfball

SALIBANDY, sähly ja muut lajit Jyväskylässä


SALIBANDY / SÄHLY


Voit pelata salibandy/sählyä Hutungissa yhdellä kentällä. Arki-iltaisin/sunnuntaisin kenttämme täyttyvät vakiovuoroista joita voit kysyä asiakaspalvelustamme p.0300472388. Lauantaisin Hutungissa on mahdollista järjestää isokin sähly/salibandyturnaus. Salibandy ajanvaraus​​​​​​​

Huom.! Miesten sauna remontissa huhtikuusta -24 alkaen ja täten pois käytöstä!

KORFBALL

Helppo kaikille sopiva pallopeli, jota voidaan soveltaa ryhmälle kuin ryhmälle. Peli muistuttaa hieman koripalloa, mutta säännöt suosivat enemmän yhteispeliä. Sekaryhmillä pelatessa korfball on parhaimmillaan.

INTERCROSSE

Sählyn kaltainen mailapeli, jossa palloa kannetaan ja heitellään ”haavin” kaltaisella mailalla. Sopii erittäin hyvin ryhmille, jotka haluavat kokea jotain uutta. Peli vaatii hieman mailankäsittelytaitoa, mutta kaikki lähtevät varmasti samalta viivalta – pelin lopputulos saattaa yllättää ennakko-odotukset.

Hutungin naisten ja miesten pukuhuoneiden yhteydessä on saunat jotka lämpiävät iltaisin klo 16.00-21.00 välisenä aikana ja viikonloppuisin jo ihan aamusta. Emme veloita saunomisesta pelivuoron yhteydessä mitään.


TEAMHUTUNKI-KORTILLA VOIT HARRASTAA KAIKKIA LAJEJA RAJATTOMASTI.
Katso lisää hutunki.fi/team-hutunki

AUKIOLOAJAT JA YHTEYSTIEDOT

Aukioloajat: Katso ajankohtaiset aukioloajat etusivultamme. Asiakaspalvelu puh. nro 0300472388,hutunki@hutunki.fi