Liikunnallista uutta vuotta 2024!

Tammikuun uutisia

New year, new me! Uusi vuosi vaihtuu ja vielä on muutama päivä aikaa hyödyntää työpaikan tarjoamat liikuntaedut Edenred, E-passi ja Smartum, voit tulla asiakaspalveluumme hyödyntämään nämä käyttöön!

Vuoden vaihde monesti pistää pohtimaan omaa elämää, mitä on menneenä vuonna tapahtunut ja mitä tavoitteita tulevalle vuodelle asetetaan. Hutunki tarjoaa oman hyvinvoinnin kehittämiseen ja ylläpitoon mahtavat puitteet oli sitten kyse yksilön tai ryhmän hyvinvoinnista. Erilaiset työhyvinvointipäivät ja tapahtumat ovat erikoisosaamistamme, vinkkaa siis työpaikallasi meitä ja kaikki kauppaan johtaneet vinkit palkitaan lahjakortein!

Tammikuun ensimmäisellä viikolla tarjoamme ryhmäliikunnat ilmaiseksi, varaathan paikkasi tunneille applikaatiosta tai ryhmäliikunta sivun alareunasta, tunnit ovat "ilmaiset tapahtumat" kategoriassa. Tiistaina klo 18.05-18.50 45min keskivartalo& peppu aktivoi pakarat ja syvät vatsa& selkälihakset, antaa tuntuvan poltteen, kehittää huomaamattasi koordinaatiokykyä, kiinteyttää ja polttaa rasvaa. Tunti sopii kaikille iästä ja tasosta riippumatta. Jambaila tunnilla klo 19.05-20.00 ei himmailla vaan bailataan niin että hiki virtaa, kuumat rytmit vievät ajatukset etelän lämpöön ja voit melkein tuntea lämpöisen hiekan varpaillasi. Tanssityyleinä vaihtelevasti soca, salsa, dancehall, reggaeton, ndombolo ja merengue. Tunnilla ei tehdä koreografiaa vaan perusliikkeitä yhdistellen nautitaan hyvästä musiikista ja luodaan tanssin iloa, kunto kasvaa huomaamatta. Torstaina huolletaan lihaksia, lihaskuntotunti klo 18.30-19.30 sopii miehille ja naisille treeni tehdään toiminnallisia koko kehoa kuormittavia liikkeitä yhdistellen ja välineitä apuna käyttäen, tästä tunnista ei tehoja puutu. Lihaskunto ei ole tylsää puurtamista vaan eri treeni menetelmillä ja yhteen hiileen puhaltamalla, lihaskuntokin muuttuu koukuttavaksi ja säännöllinen lihaskunto auttaa sinua jaksamaan arjen kuormituksissa. Syvävenyttely klo 19.30-20.05 on jatkumoa lihaskuntotuntiin, notkistetaan kroppaa raskaan treenin jälkeen, rauhoitetaan sykkeet ja aktivoidaan kehon syvät lihakset venytyksiin. Hiljennytään kynttilän valossa, haastaen tasapainoa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta lempeästi. Jasmiina ohjaa yli 10-vuoden rautaisella kokemuksella ja rakkaudesta lajiin, tunneilla on kannustava ja positiivinen ilmapiiri, jokainen tekee harjoitukset omaa hyvinvointiaan varten ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Viikolla 2 jatkuvat kiipeilykerhot, kiipeilytila on talvisin viileä, pukeutuessa suositellaan pitkiä vaatteita.

  • NUORTEN KIIPEILYKERHO TIISTAISIN 17-18 Paikkoja 10 nuorelle, 11-15-vuotiaille suunnattu ohjattu kiipeily, sopii ensikertalaisille. Hinta 8€/nuori/kerta, maksetaan kassalle tullessa.
  • LASTEN KIIPEILYKERHO TIISTAISIN 18-19 Paikkoja 10 lapselle, 6-10-vuotiaille suunnattu ohjattu kiipeily, sopii ensikertalaisille. Vanhempi voi olla mukana tai osallistua vaikka jumppaan odotellessa, hinta 8€/lapsi/kerta maksetaan kassalle tullessa.
  • AIKUISTEN KIIPEILYKERHO KESKIVIIKKOISIN KLO 18-19.30. Paikkoja 10 aikuiselle, kerhoon voi osallistua 16- ikävuodesta ylöspäin, sopii aloitteleville kiipeilijöille ja myös konkarit voi tulla kiipeämään yläköysireittejä ohjaajamme varmistaessa. Varaa paikka sähköisen ilmoittautumisen kautta tai applikaatiostamme, hinta 12€/aikuinen/kerta maksetaan kassalle tullessa.

Kiipeilykerhot ohjaa kiipeilynohjaajamme Mikael Villanen.

Tammikuussa starttaa myös Sini Jokisen harrastetason tennisvalmennusryhmä keskiviikkoisin klo 19-20.30. Lisäksi Muurame golf valmentaa aktiivisesti golf- talviharjoittelutilassamme, maanantaisin ja tiistaisin on valmennusryhmiä, joten näinä päivinä kannattaa katsoa ajanvarauskalenterista vapaat vuorot.

Lämpimästi tervetuloa Hutunkiin!