Ryhmäliikuntaa Hutungissa
Kevätkausi 2.1.- alkaen.

TIISTAISIN:

Klo 18.05-18.50

KESKIVARTALO+PEPPU 45min

Keskivartalo+peppu 45' aktivoi pakarat ja syvät vatsa&selkälihakset, antaa tuntuvan poltteen, kehittää huomaamattasi koordinaatiokykyä, kiinteyttää ja polttaa rasvaa. Tunti sopii kaikille iästä ja tasosta riippumatta, tunnilla käytetään apuvälineinä jättipalloja, painoja, step-lautoja ja oman kehon painoa. Yhdistelemme tunnilla eri liikesarjoja, osa tunnista tehdään kovemmalla intensiteetillä, osa rauhallisemmalla. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta jumppaamisesta, jokainen harjoittelee oman taito- ja kuntotasonsa mukaan, tunnilla liikutaan osittain musiikin tahdissa. Matalalla keskisykkeellä tehtävä harjoitus polttaa tehokkaasti rasvaa kehosta, vahvistaa ja aktivoi lihaksia, parantaa ryhtiä ja keskivartalon voimaa sekä kasvattaa peruskuntoa ja kestävyyttä raskaampiin harjoituksiin. Tarvitset tunnille mukaan jumppakengät sekä juomapullon.

Klo 19.05-20.00

JAMBAILA 55min

Jambailatunnilla yhdistellään afro-karibialaisia biletanssityylejä, tunnilla ei himmailla vaan bailataan niin että hiki virtaa, kuumat rytmit vievät ajatukset etelän lämpöön ja voit melkein tuntea lämpöisen hiekan varpaillasi. Tanssityyleinä vaihtelevasti soca, salsa, dancehall, reggaeton, ndombolo ja merengue. Tunnilla ei tehdä koreografiaa vaan perusliikkeitä yhdistellen nautitaan hyvästä musiikista ja luodaan tanssin iloa, kunto kasvaa huomaamatta.

Jambailatunti kasvattaa peruskuntoa, parantaa liikkuvuutta, kehittää koordinaatiokykyä sekä rytmitajua, kehittää hapenottokykyä ja kehonhallintaa. Tunti on istumatyöläisen pelastus eikä tunnille tarvitse aiempaa tanssikokemusta!

Tällä tanssillisella kuntotunnilla voit polttaa keskimäärin 650kcl/h, mukaan tarvitset vähintään juomapullon.


TORSTAISIN:

Klo 18.30-19.30 1h

KEHONPAINO/ LIHASKUNTOTUNTI

Lihaskuntotunnilla treenataan monipuolisesti lähes kaikki lihasryhmät. Toiminnallisia koko kehoa kuormittavia liikkeitä yhdistellen ja välineitä apuna käyttäen, tästä tunnista ei tehoja puutu. Lihaskunto ei ole tylsää puurtamista vaan eri treeni menetelmillä ja yhteen hiileen puhaltamalla, lihaskuntokin muuttuu koukuttavaksi treeniksi. Tunnilla apuvälineinä käytämme, vastuskuminauhoja, step-lautoja, painoja, jumppakeppejä ja hyppynaruja. Treeni kehittää lihasvoimaa, auttaa jaksamaan paremmin arjessa, parantaa ryhtiä, kehittää koordinaatiokykyä ja kiinteyttää kehoa tehokkaasti. Tunti soveltuu peruskunnon omaaville, tunnin raskautta pystyy säätelemään oman kunnon mukaan. Mukaan tarvitset hikipyyhkeen ja juomapullon.

SYVÄVENYTTELY 35min

Klo 19.30-20.05

Syvävenyttely on jatkumoa lihaskuntotuntiin, notkistetaan kroppaa raskaan treenin jälkeen, rauhoitetaan sykkeet ja aktivoidaan kehon syvät lihakset venytyksiin. Hiljennytään kynttilän valossa, haastaen tasapainoa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta lempeästi. Kehoa huoltava sekä mieltä rauhoittava syvävenyttely rentouttaa kehon ja mielen, kehittää tasapainoa, helpottaa lihaskireyksien aiheuttamia kiputiloja ja erilaisia virheasentoja. Käytetään osittain joogaan pohjautuvia harjoituksia, rauhoitutaan ja venytellään päästä varpaisiin. Kehonhuolto tehostaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, lisää rasvanpolttoa, parantaa lihasten liikkuvuutta, rentouttaa, avaa kehoa ja rauhoittaa mielen päivän haasteista. Voit ottaa mukaan villasukat loppurentoutusta varten.


Varaa paikkasi tunnille sähköisen ilmoittautumisen kautta. Peruutukset asiakaspalvelun kautta nro 0300 472388​​​​​​​, Tervetuloa!

Tunnit ohjaa Jasmiina Poutiainen

Ryhmäliikuntatunnit myös tilauksesta, pyydä tarjous;jasmiina.poutiainen@hutunki.fi

HINNASTO:

  • Sarjakortti 10-kertaa 60€

  • Yksittäiset tunnit 8/hlö

Lataa ilmainen Hutunki applikaatio apple & play kaupasta, jumppavaraukset siirtyvät sinne!

PUKUHUONEET JA SAUNAT

Pukuhuoneiden yhteydestä löytyy viihtyisät pesutilat ja saunat. Saunat lämpiävät klo 16-22.00 välisenä aikana. Saunominen kuuluu jumpan hintaan.