Lokakuussa tapahtuu!

Hyvät asiakkaamme,

Syksy on edennyt ja lokakuu onkin jo puolessa välissä! Ensi viikolla on koulujen syyslomat ja tässä teille Hutungin vinkit liikunnalliseen syyslomaan:

Kiipeilykerhot pyörivät normaalisti,

  • AIKUISTEN KIIPEILYKERHO KESKIVIIKKOISIN klo 18-19.30. Paikkoja 10 aikuiselle, kerhoon voi osallistua 16- ikävuodesta ylöspäin, ensikertalainen tai konkari, kaikki ovat tervetulleita! Varaa paikka sähköisen ilmoittautumisen kautta tästä tai applikaatiostamme, hinta 12€/aikuinen/kerta maksetaan kassalle tullessa.
  • NUORTEN KIIPEILYKERHO TIISTAISIN klo 17-18 Paikkoja 10 nuorelle, 11-15-vuotiaille suunnattu ohjattu kiipeily, varaa paikka sähköisesti tästä tai applikaatiosta. Hinta 8€/nuori/kerta, maksetaan kassalle tullessa.
  • LASTEN KIIPEILYKERHO TIISTAISIN klo 18-19 Paikkoja 10 lapselle, 6-10-vuotiaille suunnattu ohjattu kiipeily, varaa paikka sähköisen ilmoittautumisen kautta tästä tai applikaatiosta, hinta 8€/lapsi/kerta maksetaan kassalle tullessa.
  • LASTEN AVOIN KIIPEILYKOKEILU PERJANTAINA klo 14.30-15.30 Paikkoja 10 lapselle 6-12-vuotiaille, suunnattu ensi kertaa kiipeilyyn tutustuville lapsille. varaa paikka tästä

Ryhmäliikuntatunnit pyörivät normaalisti tiistaina ja torstaina, ota yläkouluikäinen lapsi mukaan veloituksetta yhteistreenille tai yhdistä omaan treeniin lapselle jokin muu aktiviteetti. Ryhmäliikuntatunneille voit varata paikan täältä.

Syysloman hohtokeilailu normaalin keilailun hinnalla keskiviikkona 18.00-20.00, varaa rata täältä. Hohtokeilausta on myös perjantaina klo 17-21., lauantaina 17.-22. ja sunnuntaina 16.-18.00. Hohtokeilailussa musiikki soi kovemmalla, uv-valot saavat kirkkaat värit hohtamaan ja discovalo tanssijalan vipattamaan, keilailusta tulee uudenlainen elämys ja viihteellisempi kokemus.

Hohtominigolfia pääsee jälleen pelailemaan aukioloaikojemme puitteissa, erillistä peliaikaa ei tarvitse varata, pelivälineet saa asiakaspalvelustamme vuoron maksun yhteydessä. Hohtominigolfissa on uv- valoja, led-valoja, hohtavia maalauksia ja pyörivät discovalot. Minigolf pallot hohtavat ja pukeutumisessa kannattaakin suosia valkoista ja kirkkaita värejä. Hohtominigolf radat ovat tänä vuonna haettu Äänekosken toimipisteestämme, joten rata on uusi Vaajakoskella. Hyvällä säällä takapihalta löytyy täysmittainen 18- väylää ja sään mukaan pukeutuessa, myös ulkoradalle on mahdollista mennä.

Mailapelit ovat myös mukava koko perheen aktiviteetti, padel ja sulkapallo onnistuu pienen opettelun jälkeen niin lapsilta kuin aikuisilta, leikkimieliset matsit perheen kesken yhdistävät ja innostavat monipuoliseen liikkumiseen.

Kahviostamme saa pikku suolaista ja makeaa, kahvia/teetä/kaakaota, virvoitusjuomia ja a-juomia. Mikäli haluat skippaa ruoanlaiton kotona katso R-menu listalta koko perheelle ruoat ja minimoit nälästä johtuvat kiukut, ruoat valmistuvat nopeasti super uunissamme.

Mikäli et ole koskaan vieraillut Äänekoskella tytäryhtiössämme Pankkari Bowlingissa, nyt sinulla on tilaisuus testata uusia pelimuotoja, kuten angry birds keilailua ilmaiseksi. Järjestämme Pankkari Bowlingin avoimet ovet 18.10. klo 11-15.00 välisenä aikana, hyppää siis perheen kanssa autoon ja suuntaa maakuntamatkalle Äänekoskelle.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointipäivään 21.10. voi osallistua myös 15+ vuotiaan lapsen kanssa yhdessä, kysy alennettu hinta alle 18-vuotiaalle jasmiina.poutiainen@hutunki.fi. Tämä hyvinvointipäivä on myös oiva lahja äidille tai isälle, puolisolle tai ystävälle.

28.10. klo 17.00-22.00 Juhlitaan Hutungin karmivaa Halloweenia ja luvassa teema hohtokeilailua ja hohtominigolfia pakettihintaan, sisustamme tilat kauhujen teemaan, henkilökuntamme on pukeutunut ja toivomme asiakkaiden pukeutuvan myös teeman mukaan. Lapsille on luvassa yllätyslahja ja pukeutuneet aikuisetkin palkitaan.

Lämpimästi tervetuloa Hutunkiin koko perheen voimin!