Kokonaisvaltainen hyvinvointipäivä 21.10. 8.30-15

Varaa paikkasi tästä

​​​​​​​Tuntuuko että olet laiminlyönyt omaa hyvinvointiasi? Laittanut kenties kaikkien muiden hyvinvoinnin omasi edelle? Unohtanut kuka olet tänä päivänä? Vailla suuntaa elämässäsi?

Tämä päivä on hyvinvoinnillesi, täydellinen lauantai aamupäivä! Pääset päivässä hoitamaan fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiasi. Itsetuntemuksesi kasvaa, saat paljon uutta tietoa ja opit ymmärtämään käyttäytymismallejasi paremmin, stressi taso laskee. Kehomme on uskomaton kokonaisuus ja tämä päivä ravitsee kehosi kokonaisvaltaisesti. Näet kehosi tieteellisestä näkökulmasta, opit uutta, saat konkreettisia työkaluja muutokseen ja asetat tavoitteita elämänlaatusi parantamiseksi. Anna itsellesi tämä päivä ja pysähdy hyvinvointisi äärelle, Jasmiina on tanssillisen liikunnan ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja, Hutungin työhyvinvointivalmentaja ja toimitusjohtaja, hän vetää päivän intohimolla hyvinvointia kohtaan ja sytyttää motivaation kipinän.

Liikunnan pitäisi aina olla hauskaa ja siksi tapahtumaan valikoitui Jambaila, tällä tunnilla nautitaan hyvästä musiikista, tanssitaan ilman vaikeita koreografioita, iloitaan ja kadotaan lämpösiin maihin, hiki lentää ja kunto kasvaa. Jambailan tanssiliikkeet sopivat niin miehille kuin naisillekkin, aloittelijoista konkareihin, pääpisteenä tunnilla on päästää irti, nauttia ja unohtaa hetkeksi kaikki muu. Lopuksi syvävenyttely avaa kehon lukkoja, helpottaa kiputiloja ja rauhoittaa mielen.

Aamupesujen jälkeen terveellinen, mutta maukas, kokkimme loihtima lounas kokoustilassamme, ruokailun ohessa starttaillaan jo hieman work shoppia. Work shop sisältää teoriaa ja tehtäviä, kukin osallistuja käsittelee omaa elämäänsä. Coaching on ratkaisukeskeistä valmentamista, käännetään katse tulevaan, lisätään ymmärrystä ja tietoa sekä haetaan konkreettisia ratkaisuja elämänlaadun kehittämiseksi. Work shopin jälkeen ymmärrät itseäsi ja muita ihmisiä paremmin ja pystyt tietoisesti ohjata itseäsi toivottuun suuntaan elämässä. Tapahtumaan otetaan mukaan 15 henkilöä, osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Varaa paikka päivään