Kesän kuulumisia

Kesä on liikuntakeskuksissa hiljaisempaa aikaa ja silloin toteutetaankin näkyvämpiä muutoksia hallissamme, olemme kesäkuussa panostaneet squashin pintojen uusimiseen, maalattu hallin käytävää, pressutettu salibandyn seinää, sisustettu takapihan keitaan terassi uudelleen, vaihdettu kalusteita kahviossa, kokoustilassa ja saunakabinetissa. Työn alla olevia projekteja on vielä pukuhuonekäytävän maalaus, sulkapallo 7-9 seinän pressutus, squash katon verkon uusiminen, miesten pukuhuoneen saunaremontti sekä tennis 3 kentän pintaremontti. Osasta näistä on vielä kilpailutus kesken ja tiedotamme tennis 3 pinnasta tarkemmin kun valinnat toteuttajan suhteen on tehty. Haluamme tulevana kautena ehdottomasti keskittyä teiltä saatuihin palautteisiin, kaikki asiakaspalautteet ovat meille tärkeitä joten kiitos kun jaatte kokemuksianne meille. Erityisen suuri kiitos kun tuette toimintaamme ja mahdollistatte kaiken tämän!

Muutoksia on tapahtunut myös yhtiössämme, päätimme vuoden alkupuolella jättäytyä Äänekosken kaupungin järjestämästä yrittäjähausta pois ja lopettaa tytäryhtiömme Pankkari bowlingin vuokrasopimuksen päättyessä 30.6.2024. Suurimpana syynä tähän oli kannattavuus, Hutunki on kannatellut Äänekosken keilahallia riittävän pitkään, emmekä nähnyt enää järkeä yrittää ponnistella suurien kulujen vuoksi. Koimme myös johtoryhmässä että haluamme laittaa tässä vaiheessa kaikki paukut Hutungin toimintaan ja pysytellä kotikonnuilla Vaajakoskella. Pankkari bowling jää perheyrityksemme historiaan ja muistelemme sitä kaikesta huolimatta lämmöllä.

Kehityksiä tapahtuu myös liikeideassamme, tulemme entistä enemmän panostamaan yritysasiakkaisiimme, tarjoamaan heille palvelua vailla vertaa ja nostamaan Hutungin kannattavuutta aamupäivissä, jos siis työskentelet, olet yrittäjä tai tiedät yrityksen joka etsii aktiivisia kokouspaikkoja, työhyvinvointiin soveltuvia virkistyspaikkoja, pikkujoulu ohjelmaa tai paikkaa jossa kouluttaa/ inspiroida asiakkaita, vinkkaa meidät heille ja palkitsemme jokaisen kauppaan johtavan vinkin 50€ lahjakortilla.

Muutoksia on tapahtunut henkilöstössämme, vakituisena työskennellyt Oula siirtyy kiireapuun ja viikonloppuihin aloittaessaan syksyllä opiskelut, Roosa aloittaa oppisopimuksella opettelemaan Hutungin taloushallinnon, markkinoinnin ja myynnin tehtäviä sekä toimii yhteistyössä johtoryhmän kanssa. Roosa tulee myös palvelemaan enemmissä määrin aamun yritysasiakkaita, kun uusilla aukioloajoilla mahdollistamme entistä paremmin yksityistilaisuuksien hostaamisen. Kiireapulaisena ja viikonlopputyöntekijänä työskennellyt Atte siirtyy vakituiseen pestiin ja pyörittää asiakaspalvelumme arkena ma-pe, Atte on jo tuttu kasvo asiakkaillemme ja hurmaa teidät positiivisella asenteellaan ja luotettavuudellaan! Viikonlopuissa ja kiireavuissa tulee jatkamaan tuttu tiimi syksyllä. Kesän aukioloajat ti-la 14.-20.00 jatkuvat 4.8. saakka ja syksyn uudet aukioloajat startataan sitten 5.8. maanantaina, asiakaspalvelun uudet aukioloajat syksyllä ovat;

Ma klo 12.-20.30, Ti- Pe 14.-21.00, La 11.-21.00, Su 11.-20.00. Huomioittehan että näiden aukiolojen ulkopuolella pääsee pelaamaan mailapeleja verkkomaksuilla sekä palvelemme yritystilaisuuksia sopimuksen mukaan. Asiakaspalvelun aukioloaikoina on mahdollista maksaa vuorot kassalle, nautiskella kahvilan tuotteita, virvoitusjuomia/ A-juomia kahviossamme, tilata ruokia, pelata biljardipelejä, keilata, minigolfata ja hyödyntää team hutunki- jäsenyyttä.

Vaajakosken vuoden kohokohta lähestyy ja Hutunki on tietenkin mukana Vaajakosken kohinoissa:

Perjantaina 9.8. klo 10.-15.00 välisenä aikana kohinakeidas:

  • Terassilla myynnissä kahvia/mehua/makkaraa/jätskiä pikku rahalla.
  • Happeen lämäripiste: Heimo Hirvi tasatunnein 15min ja Jonne Junkkarinen jakaa nimmareita!
  • Minigolfia koko perheelle veloituksetta!
  • Padel kokeilut ulkokentillä ilmaiseksi, peliaika 30min.

​​​​​​​Koko kohinoiden ajan 8.8.-11.8. saatte myös 20% alennuksen lajeistamme, toivottavasti saavutte paikalle sankoin joukoin.

Ryhmäliikuntakausi startataan 13.8. tutun lukkarin mukaan ilmaisilla kokeilutunneilla, paikat näihin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, varaa paikkasi ajoissa! Vakiovuorokausi starttaa samalla viikolla 15.8. alkaen, vuorot jatkuvat automaattisesti ellei niitä ole kesän aikana irtisanottu. Voit kysyä vapaita vuoroja asiakaspalvelustamme tai Jasmiinalta.

Nautitaan kesästä ja pysytään aktiivisena, lämpimästi tervetuloa viihtymään Hutunkiin!


Tarjoamme markkinointitilaa hallistamme asiakasyrityksillemme.