Tennis

Tennistä Jyväskylässä

TENNIKSEN HISTORIA

Lontoossa pelattiin ensimmäisestä Wimbledon –voitosta miesten kaksinpelissä jo vuonna 1877. Suomeen peli rantautui neljä vuotta myöhemmin, vuonna 1881. Tennis on kahden pelaajan (kaksinpeli) tai kahden kaksihenkisen joukkueen (nelinpeli) mailapeli, jossa verkon erottamat pelaajat (tai joukkueet) lyövät onttoa huopapäällysteistä palloa verkon puolelta toiselle mailaa käyttäen.


HUTUNGIN SISÄLLÄ TENNISKENTTIÄ ON KAKSI

Tenniskenttiä Hutungissa on 2 kpl. Ne muodostavat oman kokonaisuutensa Hutungin yläkertaan. Tämä antaa hyvän mahdollisuuden erilaisten tapahtumien (kurssit, turnaukset ym.) järjestämiseen.

Kentistä yksi on velour-pintainen (T3) (Punainen pohja) ja toinen acryl-pinnoitteella (T4) (Sininen pohja). Tämä kenttä on kitkaisempi kuin velour-kenttä.

Keväällä 2024 järjestetään harrastetason tennisvalmennusryhmä keskiviikkoisin klo 19-20.30. Valmennuskausi on 10.1.-29.5.2024. Ryhmään mahtuu 8 pelaajaa ja se toteutetaan kahdella kentällä. Kauden hinta on 525€/hlö. Valmentajana toimii LitM Sini Jokinen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen sini.jokinen2@gmail.com. Tervetuloa mukaan!

YKSITYISTUNNIT

Yksitystunnit/valmennus LiTM Jukka Poutiainen p.040-5124408.

HUTUNKI PRO SHOP

Hutungin Pro Shopista löydät mailat, pallot ym.tarvikkeet tennikseen.

TEAMHUTUNKI-KORTILLA VOIT HARRASTAA KAIKKIA LAJEJA RAJATTOMASTI. Katso lisää http://www.teamhutunki.fi/

TENNIKSEN AUKIOLOAJAT JA AJANVARAUS

Avoinna: Katso ajankohtaiset aukioloajat etusivultamme.

Pelivuorovaraukset asiakaspalvelusta p.0300 472388 tai tennis ajanvaraus