Tilausehdot

  • Irtovarausten peruutukset on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen vuoron alkua. Mikäli vuoroa ei ole peruttu ajoissa, veloitetaan vuoron hinta kokonaisuudessaan varauksen tekijältä. Perumisen voi tehdä itse tai soittamalla asiakaspalveluumme 040 1244300 (tekstiviesti/sähköposti peruutus ei ole validi).
  • Varaukset voi maksaa verkkomaksuna tai hallin kassalle. Vakiovuorot laskutetaan vakiovuorosopimuksen mukaisesti.
  • Verkossa ennakkoon tehtyä maksua ei palauteta. Peruuttaessasi maksetun vuoron ajoissa näiden ehtojen mukaisesti, saat rahat krediitteinä asiakastilillesi. Nämä krediitit ovat käytettävissä Hutungin verkkokaupassa muihin varauksiin.
  • Tiloissamme on tallentava kameravalvonta.
  • Ennakkoon varatun peliajan ylittäminen on kielletty. Mikäli ylität varatun peliajan, veloitetaan myös ylimenevä aika kentän varaajalta (minimissään lisämaksu on puolen tunnin kenttävuokraa vastaava summa).

Sopimusehdot

  1. Prepaid jäsenyys on voimassa ostopäivästä 1 kuukauden kerrallaan.
  2. Jatkuva jäsenyys on voimassa toistaiseksi, ja jatkuu automaattisesti kuukausi kerrallaan, kunnes se irtisanotaan. Sopimus alkaa ostopäivästä, ellei muuta ole sovittu. Sopimuksen irtisanomisen jälkeen asiakas maksaa vielä irtisanomista seuraavan erääntyvän laskun, ja jäsenyyden voimassaoloaika määräytyy tämän mukaisesti. Irtisanomisaika on täten 1-2 kuukautta. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen jasmiina.poutiainen@hutunki.fi. Hutunki vahvistaa irtisanomisen sähköpostilla, ilmoittaen viimeisen maksettavan laskun eräpäivän ja jäsenyyden jäljellä olevan voimassaoloajan.
  3. Korttisi on henkilökohtainen ja tarkistamme henkilöllisyyden aina, kun tulet pelaamaan.
  4. Kortilla voit maksaa vain oman osuutesi pelivuorosta.
  5. Kortilla ei voi maksaa varattuja vuoroja: kun pelaat varatuilla vuoroilla, on ne maksettava muilla maksutavoilla. Varattuja vuoroja varten voit ostaa esim. 10 x kortin, jolla pelaaminen on edullisempaa.