TEAM HUTUNKI
-Kuukausikortti

Team Hutunki -Sinut on luotu liikkumaan monipuolisesti

Liikkuminen ei saisi mielestämme olla tylsää tai yksipuolista. Liikunnan pitää innostaa, virkistää ja hoitaa kehoa ja mieltä. Jyväskylän monipuolisin pelaamisen, urheilun ja elämysten liikuntakeskus Hutunki tekee uusien lajien harrastamisesta ja liikuntamuodon vaihtelusta nyt entistä helpompaa.

Yksipuolinen liikunnan harrastaminen voi väsyttää ja jopa tappaa motivaation. Vaihtelevan liikkumisen hyödyt kehittävät ja tukevat kehon fyysisiä ominaisuuksia ja kehittää kokonaisvaltaisemmin. Monipuolinen liikkuminen ehkäisee myös rasitusvammojen syntyä. Vaihtelu pitää mielen pirteämpänä ja antaa keholle uutta opittavaa.

Liikunta voi vähentää monien sairauksien riskitekijöitä ja sillä on hyviä vaikutuksia mm. aineenvaihduntaan, verenkiertoelimistöön, tuki-ja liikuntaelimistöön sekä psyykkiseen hyvinvointiin. Terveyden kannalta vähäinenkin säännöllinen liikkuminen on parempi kuin liikkumattomuus. Veren rasva- ja sokeritasapaino paranevat, ja liikunta auttaa myös painonhallinnassa. Team Hutunki jäsenyydellä voit huoletta kokeilla mieleisiä liikuntamuotoja ja muodostaa näistä itselle sopivan kokonaisuuden. Team Hutunki ostoksille tästä

KOKEILE USEITA LAJEJA,

VIIHDY JA HARRASTA

Team Hutunki -kortti on käytössä kaikille varaamattomille vuoroille.

Team Hutunki -kortilla saat harrastaa sisällä ja ulkona kaikkia lajeja yhdellä kortilla: tennis, padel, ryhmäliikunta, sulkapallo, pingis, keilailu, squash, seinäkiipeily, biljardi, minigolf, golf, sähly.

Nyt lajikokeilujen ei tarvitse käydä kukkarolle kalliiksi, sillä Team Hutunki -jäsenyys mahdollistaa monipuolisen liikunnan harrastamisen hauskemmin ja ilman liikuntavälineistä aiheutuvia lisäkustannuksia. Mikäli valitset jatkuvan tilauksen (laskutetaan kuukausittain) team hutunki jäsenyys on 80€/kk, mikäli haluat ottaa jäsenyyden vain kuukaudeksi kokeiluun hinta on 85€, kuukausimaksu sisältää välinevuokrat. Alle 18 vuotiaille jatkuva tilaus on 60€/kk, prepaid kuukausimaksu 65€.


Näin käytät Team Hutunki -korttia

 1. Tullessasi pelaamaan voit kysyä asiakaspalvelusta varaustilanteen ja varaamme sinulle tunnin pelivuoron haluamaasi lajiin. Varaustilanteemme ollessa täynnä kyseisessä lajissa voit harrastaa kortillasi muita lajeja, jossa on vapaata. Välinevuokrat sisältyvät team hutunki jäsenyyteesi, joten voit vaihtaa lajista toiseen helposti ilman kalliiden välineiden ostoa.
 2. Mikäli haluat jatkaa pelaamistasi, on jokainen lisätunti käytävä varmistamassa asiakaspalvelustamme.
 3. Voit seurata applikaatiomme kautta vapaita vuoroja, ryhmäliikunta paikkoja ja saapuessasi paikan päälle ilmoittaa asiakaspalveluumme jäsenyytesi sekä aktiviteetin, johon haluat mennä.
 4. Mikäli pelikaverillasi ei ole team hutunki- jäsenyyttä, hän maksaa oman osuuden pelivuorosta kassaan.
 5. Suosittele kaverillesi team hutunki jäsenyyttä ja ansaitse alennuskoodi itsellesi ja kaverillesi.
 6. Team hutunki jäsenyydellä voit liikkua rajattomasti lajeissamme, vapaita vuoroja hyödyntäen! Uusimpana lisäyksenä golf -talviharjoittelu yläkerrassamme.
 7. Voit tilata e-laskun verkkopankissa laskun maksamisen jälkeen, laskussa näkyvällä asiakasnumerolla. Asiakasnumero toimii tunnistetietona, jolla e-laskutilaus osataan yhdistää oikeaan asiakkaaseen.

Sopimusehdot


 1. Prepaid jäsenyys on voimassa ostopäivästä 1 kuukauden kerrallaan.
 2. Jatkuva jäsenyys on voimassa toistaiseksi, ja jatkuu automaattisesti kuukausi kerrallaan, kunnes se irtisanotaan. Sopimus alkaa ostopäivästä, ellei muuta ole sovittu. Sopimuksen irtisanomisen jälkeen asiakas maksaa vielä irtisanomista seuraavan erääntyvän laskun, ja jäsenyyden voimassaoloaika määräytyy tämän mukaisesti. Irtisanomisaika on täten 1-2 kuukautta. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen jasmiina.poutiainen@hutunki.fi. Hutunki vahvistaa irtisanomisen sähköpostilla, ilmoittaen viimeisen maksettavan laskun eräpäivän ja jäsenyyden jäljellä olevan voimassaoloajan.
 3. Korttisi on henkilökohtainen ja tarkistamme henkilöllisyyden aina, kun tulet pelaamaan.
 4. Kortilla voit maksaa vain oman osuutesi pelivuorosta.
 5. Kortilla ei voi maksaa varattuja vuoroja: kun pelaat varatuilla vuoroilla, on ne maksettava muilla maksutavoilla. Varattuja vuoroja varten voit ostaa esim. 10 x kortin, jolla pelaaminen on edullisempaa.