Kokoukset

Liikunnallinen kokous

Haluatko tehdä kokouksestasi mieleenpainuvan lisäämällä siihen liikunnan riemun?

Sinulla on mahdollisuus kokea kokouselämys parhaimillaan esimerkiksi seinäkiipeilemällä vuoristomaisemissa tai pitämällä hauskaa eksoottisissa joukkuepeleissä kuten intercrosse tai korfpallo. Voit myös kokeilla hohtokeilailun mystistä maailmaa, ottaa mittaa mailapeleissä tai pitää hauskaa tanssillisilla ryhmäliikuntatunneilla. Hutungin minigolfkeidas on myös mahtava tuttavuus (avoinna touko-syyskuu) tai sitten voit nauttia hohtominigolfin mystisestä maailmasta (loka-huhtikuu).

Hutungissa löytyy mielenkiintoisen ohjelman lisäksi maittavaa kotiruokaa oman kokin valmistamana. Räätälöimme mieleisesi kokouspaketin joka sisältää kokoustilan, AV-laitteet, lounaan, aktiviteetit sekä saunan.

"Päivämme onnistui ERINOMAISESTI! Työntekijöiltä tuli oikein hyvää palautetta.
Ilmeisesti myös oli löytynyt uusia tuttavuuksia lajeihin. Joku alkanut jo harrastamaan:) Kiitos!
-Jyväskylän kaupunki/ Varhaiskasvatuspalvelut-

Rakennamme kokouksesi ympärille räätälöidyn ja liikuntapainotteisen kokonaisuuden

Paketti pitää sisällään seuraavat asiat:

  • Kokoustilan vuokraaminen (max. 30 hlö)
  • Ruokailupalvelut (tilausmenu)
  • Liikuntapalvelut (elämyslajit/ sportti)

Pyydä tarjous:
jasmiina.poutiainen@hutunki.fi tai soita 040 471 1139

Valmiit kokouspaketit

Liikunta lisää potkua kokoukseenne. Räätälöimme asiakkaan näköisen kokouksen tai voit valita myös valmiista paketeistamme. Esimerkkipaketimme yhteissummat on lasketut 10-henkilön mukaan mutta löydät niistä myös henkilöhinnan jos kyseessä on suurempi ryhmä. Ryhmän koko tulisi olla kuitenkin vähintään 6-henkilöä.

Paketti nro 1: Kokoustila (2-tuntia), kevytlounas joka sisältää salaattibuffetin joka sisältää vihanneksia, tonnikalaa/broileria tai lohi/kinkkua,leivän,ruokajuoman ja kahvin. Liikunnallisena ohjelmanumerona seinäkiipeily sekä lopuksi saunominen saunakabinetissa (2-tuntia). Hinta alkaen 41€/henkilö.

Paketti nro 2: Kokoustila (2-tuntia), kiusauksen (kinkku,broileri,lohi tai kasvis-feta), salaatti, leipä,ruokajuoma ja kahvi. Liikunnallisena ohjelmanumerona keilailu ( 3-rataa/1h)+kenkävuokra) ja lopuksi saunominen saunakabinetissa (2-tuntia). Hinta alkaen 34,60€/henkilö.

Paketti nro 3: Kokoustila (2-tuntia), lounaana pastaa (lohi,tonnikala,kinkku tai broileri), salaatti,leipä,ruokajuoma ja kahvi. Liikunnallisena ohjelmanumerona minigolf (kierros) ja lopuksi saunominen saunakabinetissa (2-tuntia). Hinta alkaen 35,00€/henkilö.

Paketti nro 4: Kokoustila (2-tuntia), kevytlounas (salaattibuffee, leipä, ruokajuoma ja kahvi). Liikunnallisena ohjelmanumerona ryhmäliikunta (Jambaila, jättipallo, lihaskuntotunti, venyttely/rentoutus) ja lopuksi saunakabinetti (2-tuntia). Hinta alkaen 32€/henkilö.