Hulluilukeskus patongin kesäleirin info

Kiitos ilmoittautumisesta Hutungin kesäleirille!

Leiriohjelma on valmis ja maanantaina startataan klo 9.00 kahviossamme, ennen aloitusta keräämme leirimaksut, maksutapoina käy korttimaksu, käteinen ja liikuntarahat (edenred, e-passi, smartum, tyky, easybreak). Löydät tästä sähköpostista leiriohjelman ja viikon menun. Mikäli lapsellanne on erityisruokavalio (muu kuin laktoositon) ilmoitathan siitä vastaamalla tähän sähköpostiin. Mikäli teillä vanhemmilla on jotain toiveita liittyen leiriviikkoon, otamme toiveenne huomioon parhaamme mukaan!

Leirillä on tarkoitus tutustua monipuolisesti eri liikuntamuotoihin, pitää hauskaa liikunnan parissa, oppia uutta ja kehittyä! Seinäkiipeilyssä lapset pääsevät harjoittamaan eri kiipeilytekniikoita, saavat asettaa tavoitteita ja haasteita yhdessä ohjaajan kanssa ja keräämään metrejä joukkueittain. Keilailussa Jasmiina ohjaa alkuun perustekniikkaa, tähtäysharjoituksia, heiluria ja askeleita. Jukka syventää loppuviikosta keilailun oppeja sekä opettaa yhden käden ja kahden käden tekniikkaa. Veeran kanssa pelaillaan pihapelejä ja leikkejä, seikkaillaan Hutungin ympäristössä ja minigolfataan. Viljami opettaa pallopelien perustekniikkaa ja ohjaa mielenkiintoisia harjoituksia yhteisten pelien kehittämiseksi.

Jokainen päivä sisältää tunnin mittaisen ruokatauon, ruokailun jälkeen lapset saavat vapaasti pelailla mailapelejä sulkapallo, tennis, pingis, padel, biljardi ja minigolf, leikkiä leikkipaikallamme taikka lepäillä. Lapsilla on mahdollisuus ostaa ruokatauon aikana makeisia, toivomme kuitenkin että lapsella olisi max. euro tai kaksi mukana makeisia varten, jotta karkkia ei syötäisi mahan täydeltä ja maha täytetään kokkimme valmistamalla maukkaalla ruoalla.

Leiri päättyy perjantaina päätösjuhliin, hohtokeilailuun saa ottaa mukaan asun (neon värit ja valkoinen hohtaa uv-valoissa), päätösjuhlassa kaikki lapset saavat leiridiplomit ja palkkiot, lisäksi palkitaan paras pukeutuja, leirin paras tsemppari, ketterin kiipeäjä, pallopelien paras pompottelija, keilojen kehittynein kaataja ja notkein peluri.

Huippua viikonloppua, maanantaina nähdään!

Leirin ohjaajat:

Veera Kinnunen - Pihapelit, minigolf, temppurata

Viljami Hanhisalo- Pallopelit (sähly, padel, sulkapallo)

Mikael Sipilä- Seinäkiipeily

Jasmiina Poutiainen- Keilailu, kehonhuolto

Jukka Poutiainen- Keilailu


Leirilukkarit jaetaan myös maanantain startissa paperisena.