Golf-talviharjoittelu Hutungissa

Vaajakoskella Hutungin liikuntakeskuksen yläkerrassa on lämpimät talviharjoittelutilat golffareille. Siellä on käytössä n. 17x39 metrin kokoinen halli, jossa on lähes 200 m2 lähipelialue.

Viheriössä kallistukset ja matto käyttäytyvät lähes oikean viheriön tapaan sille chipattaessa. Lyöntipaikkoja löytyy 7. Lyöntipaikoille on luotu sähköinen ajanvaraus hutungin sivujen kautta varaa lyöntipaikka tästä . Lyöntipaikka varataan sähköisen ajanvarauksen kautta ja varauksen hintaan sisältyy lähipeli treeni, voit siis halutessasi jäädä lähipelialueelle treenaamaan lyöntiharjoittelun jälkeen. Lähipelialueelle ei erikseen varata aikaa, vaan se sisältyy aina lyöntipaikan hintaan.

HINNAT - MGS ja LPG seurojen jäsenille alennetut hinnat:
10 kertaa seurojen jäsenille 95€ (norm.100€), juniorille 45€ (norm.50€)
20 kertaa seurojen jäsenille 142,50€ (norm.150€)
HUOM! Kortit ostetaan Hutungin verkkokaupan kautta seuran jäsenet saavat alekoodin seuralta-> Korttiostoksille . Kortin voi ostaa myös Hutungin kassalta, alennuksen saa todentamalla jäsenyyden.

Sarjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä, voit käyttää 10x korttia maksuvälineenä verkon kautta varatessa lyöntipaikkaa.

Kertalipun hinta Hutungin kassalta ostettuna on 12€, on sitten minkä seuran jäsen tahansa tai aloittelija. Kertamaksun voi maksaa myös liikuntarahaa käyttämällä (e-passi, smartum, eazybreak, edenred).

HUTUNKI on avoinna su-pe klo 10:00–21:00 ja la klo 10:00-22:00. Huom! Lyöntipaikoille on mahdollista kulkea koodeilla klo 6.00-10.00 välisenä aikana ennen aukioloa.
Varaa suihkuun oma pyyhe mukaan. Saunat lämpiävät klo 16:00 alkaen. Kahviosta löytyvät vitriinituotteiden lisäksi smoothiet, hampurilaisannokset ja koriannokset.

Hutunki toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi, asiakaspalvelun nro. 0401244300.