Ystävänpäivä & hiihtoloma

Ystävänpäivänä 14.2. Tarjoamme Hutungin ryhmäliikuntatunnin ystävällesi ilmaiseksi! Ilahduta siis ystävääsi yhteisellä treenillä, treenin jälkeen on ihana saunoa pukuhuoneidemme viihtyisissä saunoissa ja nauttia kahviossa virvokkeet sen päätteeksi! Ystävänpäivänä on myös avoin padel valmennus -20% alennuksella vain 32€/hlö, valmennus on kaksi tuntia 17-19.00, valmennuksessa on hyvä hioa omaa padel osaamista vahvemmalle pohjalle, valmentajana Jukka Poutiainen.

Hutungin kahviossa on ystävänpäivänä kahvi+ sydänmunkki vain 3€, tuo ystäväsi kahville viihtyisään kahvioomme. <3

Hiihtolomalla Hutungissa on tarjolla kiipeilykokeiluja kolmena eri päivänä, maanantaina klo 18-19, keskiviikkona 17-18 ja perjantaina 13-14, hinta 8€/lapsi/h, huom. olemme rajanneet ilmoittautumisen niin että voit ilmoittaa max. 2 lasta/ perhe. Kiipeilyyn kannattaa varata pitkähihaiset ja lahkeiset joustavat vaatteet ja pienijalkaisille lapsille omat sisäpelitossut/kengät mukaan. Kiipeilytilassamme on myös jättitramppa, jossa vanhempien valvonnassa saa pomppia ilmaiseksi.

Hiihtolomaan on tarjolla myös hohtoa, kestosuosikkimme hohtokeilailu on keskiviikkona edullisesti 22€/rata/h klo 17-21.00, hohtokeilailua on tarjolla myös perjantaina 17-21.00, lauantaina 17-22.00 sekä perhehohto sunnuntaina 16-18.00!

Voit varata paikat kätevästi applikaatiosta tai sivujemme kautta, rata ajanvaraus löytyy verkkokaupastamme ja pystyt sieltä valita yhden tai useamman keilaradan ja maksaa ne verkossa, näin teet asioinnista paikan päällä helpompaa!

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi ystävien, perheen ja pelikavereiden kanssa!