Toukokuun uutispommi!

IIhana aurinko hellii meitä vihdoin erityispitkän talven jälkeen ja minigolf keitaamme puhkeaa pian kukkaan alppiruusujen aloittaessa kukintakauden, suosittelemme pitämään terassilla jätskitaukoja tai syömään r-menun täyttävät ateriat. Tänä vuonna meillä on ensimmäistä kertaa 27- väylää kierrettävissä, hohtominigolfin pysyessä avoinna läpi kesän. Voit valita haluatko kiertää ulkoradan, sisäradan (9€/aikuinen 5€/lapsi) vai molemmat radat (27- rataa) vain 12 eurolla (lapset alle 12-v 6€)!

Minigolfkeitaaltamme löydät myös upeassa miljöössä meidän kaksi ulkopadel- kenttää, jos et vielä ole testannut tätä hienoa lajia ulkona, suosittelemme lämpimästi kokeilemaan! Kuumanakin päivänä takapihallamme käy kevyt tuulenvire ja laji pääsee eritavalla oikeuksiinsa ulkona pelattaessa, sillä vain taivas on lobien rajana. Pallorallien jatkuessa loputtomiin, voi pelien lomassa pitää virkistävän juomatauon terassillamme varjon alla. Ulkopadeliin pääsee aukioloaikojen ulkopuolella takapihan portista, mikäli pelaatte aukioloaikojemme ulkopuolella, vuokramailat tulisi sopia ennakkoon asiakaspalvelumme kanssa.

Kiipeilykerhot pyörivät toukokuun loppuun ja jäävät sitten kesätauolle, ryhmäliikunnat pyörivät 13.6. saakka.

Kesäkuun saapuessa ensimmäisellä viikolla on jälleen Hulluilukeskus Patongin kesäleiri, tällä leirillä ei todellakaan lapset pääse tylsistymään! Kiipeillään, pelaillaan mailapelejä, keilataan ja opetellaan perustekniikkaa eri lajeissamme ja syödään maittavaa ruokaa. Leiri tutustuttaa lapset eri liikuntamuotoihin ja tavoitteena olisikin löytää mahdollisesti tulevaisuuden uusi harrastus. Tänä vuonna leirillä vierailee myös Happeen liigajoukkueen kapteeni Jonne Junkkarinen! Vielä kerkeää ilmoittaa muksut liikkumaan ammattitaitoisten ohjaajiemme innostaessa lapsia monipuoliseen liikkumiseen.

Kesäkuu muuttaa myös asiakaspalvelumme aukioloaikoja sekä alentaa hinnat pysyvästi kesän ajaksi opiskelija/eläkeläishintoihin; Ti- La 14:00-20:00 (1.6.-31.7.), näiden ulkopuolella pääsee pelaamaan mailapelejä verkkomaksuilla, saat koodin puhelimeen jolla pääset sivuovestamme sisään, pelihalli toimii ns. "kylmähallina" ja pääsy kassojen alueelle/keilahalliin on suljettu ja silloin ei ole mahdollisuutta vuokrata mailoja kassalta.

Lämpimästi tervetuloa läpi kesän Hutunkiin! <3