Kausi startattu, kuumimmat uutiset!

Hyvät asiakkaamme,

Vakiovuorokausi on startattu ja näin ollen syyskausi on käynnissä, vakiovuoroja on vapautunut ja vielä hyvin saatavilla joten varaa itsellesi säännölliset pelit alennettuun hintaan asiakaspalvelustamme 0401244300! Hutungin saunat ovat taas lämpimänä klo 16.-21.00 välillä, sauna sisältyy jokaisen vuoron hintaan, nauti siis rentouttavat löylyt pelien päätteeksi ja kahviostamme löydät viilentävät virvoitusjuomat ja a-juomat löylyjen jälkeen. Mikäli iltapalan tekeminen kotona ei huvita, kahviostamme löydät tähänkin ratkaisut.

Hutungin 30-vuotis synttärivuosi senkus jatkuu ja nyt järjestämmekin sen kunniaksi kaikille avoimet sulkapallokisat 2.9. Kisoihin osallistuvan ei tarvitse olla minkään seuran jäsen, eikä tarvitse liiton kilpailulisenssiä. Näitä kilpailuja varten, ei tarvitse ostaa lisenssiä. Ilmoittautumisia voit seurata sivulla: https://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/ Kisan nimi Tournamentsoftwaressa: Hutunki 30v Juhlakisat - Jyväskylä .Ilmoittautuminen: sähköpostilla badsmashes@gmail.com tai lisenssipelaajat Tournamentsoftwaressa. 2.9 Hutunki sulkiskisat.pdf Ilmoittautukaa rohkeasti, tehdään tästä hauska päivä sulkapallon parissa!

Syyskuussa Hutungissa alkaa myös pyörimään kiipeilykerhot, kiipeilykerhoja on tarjolla tänä syksynä kaiken ikäisille! Tiistaisin Sm-mitalisti Aada Asunta ohjaa lapsille ja nuorille kerhot, klo 17-18 nuoret 11-15 vuotiaat ja klo 18-19 lapset 6-10-vuotiaat, ilmoittautuminen sähköisesti seinäkiipeilysivultamme . Mikael Villanen ohjaa aikuisille suunnattua kerhoa +16 v. keskiviikkoisin 18-19.30. Kiipeily on luonnollinen liikkumismuoto ja kehittää monipuolisesti lihaksia, kiipeilyn parissa koetaan myös suuria elämyksiä ja ylitetään itseämme. Lasten ja nuorten kerhoon osallistuminen maksaa 8€/lapsi, aikuisten kerhoon pääsee 12€/ hlö hinnalla, ilmoittautua voi ensikertalainen matalalla kynnyksellä. Kiipeily haastaa kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä, tervetuloa kokeilemaan!

Syyskaudella järjestetään Hutungissa paljon synttäreitä ja yrityksien tyhy-päiviä ja kalenterit täyttyvätkin kovaa vauhtia, mikäli siis haluat järjestää monipuoliset juhlat ja illanvietot elämyksien ja liikunnan parissa, nyt kannattaa ottaa yhteys Jasmiinaan 0404711139. Jasmiina auttaa sinua järjestämään ikimuistoiset juhlat kohderyhmästä riippumatta. Aktiviteetit, herkullinen tilausruokamenu, upea saunakabinetti ja lämminhenkinen asiakaspalvelu kruunaa tilaisuutenne.

Hutungin takapihalta löydät upean keidas alueemme, pidämme 18-rataisen minigolfin sekä ulkopadelin kelien mukaan varattavissa vielä pitkälle syksyyn, ulkopadelin valaistus mahdollistaa pelit myös tunnelmallisissa syysilloissa.

​​​​​​​Lämpimästi tervetuloa Hutunkiin!