Joulukuun uutiset

Aivan ihanaa talvista joulukuuta teille kaikille! On aika katsastaa hieman mennyttä vuotta. Joulukuun toinen viikko on polkaistu käyntiin, pakkaskelit jatkuvat ja Hutungissa sesonki on parhaimmillaan. Hutunki palvelee teitä itsenäisyyspäivänä 6.12. normaalein aukioloajoin, 24.12. ja 25.12. ovet ovat kiinni, mutta 26.12. tapaninpäivästä alkaen olemme jälleen normaalisti avoinna. Suosittelemme ehdottomasti varaamaan haluamat aktiviteetit etukäteen, jotta osaamme mahdollisimman hyvin ennakoida riittävän määrän henkilökuntaa Joulun välipäiville. Joululahjavinkkinä haluaisin jakaa teille tietysti Hutungin lahjakortin. Mikäli haluatte tehdä saunakabinettiin varauksen läheisten kanssa, voitte varata sen asiakaspalveluumme soittamalla 0300 472388.

Vuosi 2023 on ollut muutoksen ja juhlan vuosi, olemme juhlineet Hutungin 30-vuotis syntymäpäiviä, Tuija ja Jukka Poutiainen valittiin historiallisesti yhdessä Vaajakosken vuoden kohisijoiksi, teimme yrityksessä sukupolven vaihdoksen, Oona, Miikka ja Jasmiina aloittivat yrittäjinä lokakuussa yrityksellä Hutunki sports & wellbeing Oy ja Tuija ja Jukka aloittivat eläkepäivät ansaitusti matkustamalla Espanjan lämpöön kahdeksi kuukaudeksi. Hutunki jatkaa perheyrityksenä työllistäen 7 vakituista työntekijää ja 16 extraajaa/ohjaajaa/viikonlopputyöntekijää. Tiimihenki on vahva ja palvelemme teitä rakkaudesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, haluamme tuottaa teille hyvän mielen palvelulla ja lisäarvoa ostetuille aktiviteeteille. Toivomme että henkilökohtainen kokemus Hutungista on lämminhenkinen, yhteisöllinen ja luotettava. Panostamme nyt ja tulevaisuudessa tiimimme hyvinvointiin, jotta asiakaskohtaaminen luo positiivisia tunteita ja tuo yrityksellemme jatkuvuutta tulevaisuuteen. Kiitos koko tiimin puolesta ihan jokaiselle asiakkaalle.

Pikkujouluja järjestetään vielä joulukuun puoliväliin saakka ja kausi huipentuu oman tiimin pikkujouluihin 16.12. tällöin suljemme Hutungin poikkeuksellisesti klo 17.00 ja palkitsemme henkilöstön hyvästä työstä! Mikäli sinulla on pikkujoulut vielä järjestämättä ja paniikki meinaa iskeä viime hetkellä, ota yhteys Jasmiinaan varmasti jokin suunnitelma saadaan järkättyä! Viikolla 51 tarjoamme asiakkaille perinteisesti glögi & piparitarjoilun, varaa siis pieni hetki ennen tai jälkeen pelien ja nauti viihtyisässä kahviossa glögi & pipari.

Ryhmäliikunnat ja kiipeilykerhot jatkuvat viikolle 50 ja jäävät sen jälkeen joululomalle. Ryhmäliikunnat starttaavat uuden vuoden ilmaisella kokeiluviikolla 2.1.2024-alkaen ja kiipeilykerhot jatkuvat viikosta 2 alkaen. Uutta vuotta voi juhlistaa Hutungissa 31.12. aina klo 21.00 saakka ja pidämme silloin poikkeuksellisesti UV-hohtokeilailun klo 18-21.00 normi keilailun hinnalla, varaa rata ennakkoon tästä. 1.1. Uudenvuodenpäivänä olemme suljettuna. Muistuttelemme teitä myös hyödyntämään vuoden vaihteessa vanhentuvat liikuntarahat, voit käyttää niitä team hutunki jäsenyyksiin ja henkilökohtaisiin lahjakortteihin (merkintä kassalta), lämpimästi tervetuloa asioimaan Hutunkiin!