Hiihtolomalla Vaajakoskelle!

Ensi viikolla on lasten hiihtoloma, järjestämme lapsille ohjattua keilailua, PRO tason kilpavalmentaja Jukka Poutiainen tutustuttaa lapsenne tähän hienoon lajiin maanantaina 26.2. klo 14.-15.00 8€/lapsi, keilailu on matalan kynnyksen harrastus ja laji soveltuu kaikille ikään, sukupuoleen tai fyysisiin lähtökohtiin katsomatta, varaa lapselle paikka tästä linkistä.

Tiistaina on 27.2. klo 17-18 Nuorten kiipeilykerho, se on tarkoitettu 11-15-vuotiaille lapsille, kerhossa pääsee kiipeilemään Hutungin yläköysireittejä turvallisesti jojolla sekä ohjaajamme varmistuksessa. Klo 18.-19. Lasten kiipeilykerho on tarkoitettu 6-10-vuotiaille lapsille, kerhossa pääsee kiipeilemään turvallisesti jojolla sekä ohjaajamme varmistuksessa, boulder seinillä pääsee lämmittelemään, kiipeilytilassa on myös jättitramppa turvaverkolla, trampalla pomppiminen vanhempien valvonnassa. Kerhoihin kannattaa varata hyvissä ajoin paikat, ne menevät äkkiä!

Keskiviikkona 28.2. on hohtokeilailu normikeilailun hinnalla 24€/rata/h! Varaa rata ennakkoon ja varmista koko perheen yhteinen loma-aktiviteetti edulliseen hintaan. Hohtokeilailua on myös perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina tavalliseen tapaan.

Koko perheen aktiviteetteja ovat myös mailapelit ja hiihtoloman kunniaksi lasten mailavuokrat ovat ilmaisia! Hiihtolomaviikolla pyörii ryhmäliikunnat normaaliin tapaan, vinkki; voit siis yhdistää oman jumpan ja lapsen kiipeilyn samalla käynnillä!

Kahviostamme löytyy koko perheelle maistuvat r-menu ateriat, vitriinistä pikku suolaiset ja makeat välipalat niin ei pääse nälkäkiukku yllättämään! Hiihtolomavinkki: Varaa aktiviteetit, ruoat ja esimerkiksi ystäväperheen kanssa yhdessä saunakabinettimme, saunakabinettimme kruunaa onnistuneen päivän ja ulkoporeammeessa polskiminen rentouttaa mukavasti, kabinettiin mahtuu mukavasti jopa 15 henkeä! Varaa saunakabinetti asiakaspalvelustamme 0300 472388.