Tulevia tapahtumia

Hyvät asiakkaamme,

Syyslomaviikko on parhaillaan käynnissä ja tänään pääseekin edulliseen tarjoushintaan hohtokeilaamaan klo 17-21.00 22€/rata! Hohtokeilailua on myös perjantaina klo 17-21.00, lauantaina 17-22.00 sekä sunnuntaina 16-18.00.

Torstaina 20.10. on 6-12- vuotiaille lapsille suunnattu ohjattu kiipeilykokeilu edulliseen 8€/lapsi hintaan, voit varata paikan nettisivuiltamme "lajit->seinäkiipeily" tai vielä kätevämmin Hutunki applikaatiosta "muut tapahtumat" kohdasta. Seinäkiipeily on elämyksellinen kokemus kiipeilijöille ja siinä pääsee haastamaan kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Sisäkiipeilyseinällämme on yksi 13 metriä korkea reitti itsevarmistavalla "jojolla", kaksi 14 metriä korkeaa yläköysireittiä ja negatiivinen 15 metriä korkea yläköysireitti, lisäksi boulderointi on mahdollista sivuseinällä.

Hutungin Halloween juhlitaan 29.10. 17-22.00 välisenä aikana, kutsumme kaikki pienet ja isot monsterit hohtokeilaamaan ja hohtominigolfaamaan, sisustamme tilat teemaan sopien. Lapsille on luvassa yllätyslahja rohkeudesta ja pukeutuneet aikuisetkin palkitaan kaatokisoin!

Kausi on täysiä päällä ja parhaiten vältät asiakaspalvelun ruuhkat varaamalla ja maksamalla vuorot ennakkoon mobiilissa, maksutapoina mobiilissa ja verkossa käy smartum, e-passi, mobilepay, verkkomaksu/maksukortit.

Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään meille Hutunkiin! <3


Hohtominigolf