Syksyn kuulumisia

Hyvät asiakkaamme,

Wise network ohjelmisto on nyt ollut kuukauden päivät käytössä ja koko ajan kehitys menee eteenpäin. Mikäli tunnuksien käytössä tai ohjelmiston käytössä ilmenee ongelmia, olettehan yhteyksissä asiakaspalveluumme 0401244300. Applikaatiota kehitetään koko ajan ominaisuuksiltaan ja sieltä löydät suoran tuen wise networkiin, mikäli ongelmia ilmenee.

Syksyn vakiovuoroja myydään parhaillaan, mikäli haluat varmistaa itsellesi viikottaiset pelit alennettuun hintaan, varaa vakiovuoro asiakaspalvelustamme 0401244300. Myönnämme kausilaskutuksella otetuille vakiovuoroille - 10% alennuksen, muille maksutavoille - 5% alennuksen. Vakiovuorosopimukset kirjoitetaan jatkossa toistaiseksi voimassaolevina, sopimus sisältää 2 kuukauden kesätauon, sopimuksen voi lopettaa 14pv. irtisanomisajalla.

Verkkokaupastamme selaimella ja applikaatiolla voit tällä hetkellä varata vuorot, paikat tapahtumiin, jumppavaraukset, ostaa sähköiset lahjakortit tai 10 kerran kortit. 10 kerran kortin ostamalla, maksat vain 9 kerrasta (10.kerta kaupan päälle), Kortti toimii maksutapana vuoroja varatessa ja säästyt jonottamiselta asiakaspalvelussamme, korttia ei voi ostaa liikuntarahalla.

Uudistuksen myötä löydät verkkokaupassa myös mahdollisuuden maksaa pelivuorovaraukset suoraan e-passilla tai smartumilla, näin saamme vähennettyä ruuhkaa myös asiakaspalvelussamme. Opiskelija- ja eläkeläisalennus on henkilökohtainen ja myönnetään asiakkaan omasta osuudesta, alennus myönnetään asiakaspalvelustamme todistusta vastaan. Applikaatiosta löytyy myös tytäryhtiömme Pankkari Bowling ajanvaraus, lahjakortit sekä 10- kortit keilailuun.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään ja liikkumaan! <3

Hutungin saunakabinetti