Pääsiäiskirje!

Heippa asiakkaamme!

Kevät on täällä ja pääsiäisen juhla-aika lähestyy! On aika kokoontua yhteen ja nauttia kevään riemusta. Me Hutungissa olemme valmiina toivottamaan teidät tervetulleeksi viettämään unohtumattomia hetkiä kanssamme.

Pääsiäisen aukioloajat: Olemme avoinna koko pääsiäisviikonlopun, joten tervetuloa nauttimaan monipuolisista aktiviteeteistamme juuri silloin, kun se teille parhaiten sopii. Aukioloaikamme pääsiäisen pyhinä: pitkäperjantai 29.3. 10.-21.00, lauantai 10.-22.00, pääsiäispäivä sunnuntai 10.-21.00, 2. pääsiäispäivä maanantai 10.-21.00.

Monipuoliset aktiviteetit: Meillä voitte heittäytyä keilailun hauskuuteen, haastaa itsenne seinäkiipeilyssä tai nauttia mailapelien vauhdista. Jokaiselle löytyy varmasti mieluista puuhaa monipuolisesta lajitarjonnastamme! Varaa radat ja kentät ennakkoon sähköisestä ajanvarauksestamme. Ohjattu seinäkiipeily 6-12 hengen ryhmille ennakkovarauksella asiakaspalvelustamme

Herkulliset tarjottavat: Kahviossamme on tarjolla herkullisia pitsoja, koriannoksia, lohikeittoa, pastaa ja hamppariannoksia. Tulette varmasti löytämään jotain mieleistänne maistuvasta menustamme.

Vaajakosken suurin munajahti: Lisäksi luvassa on jännitystä ja hauskanpitoa, kun järjestämme maanantaina 2. pääsiäispäivänä, 1.4. klo 13.00 Vaajakosken suurimman munajahdin! Tämä on täydellinen tilaisuus kaikenikäisille alle 15 v. seikkailunhaluisille munajahtureille löytää yllätyksiä ja palkintoja. Munajahti on tarkoitettu alle 15 vuotiaille, vanhemmat voivat auttaa perheen pienimpiä.

Odotamme innolla, että saamme toivottaa teidät tervetulleeksi Hutunkiin, missä pääsiäinen on aina seikkailu!

Ystävällisin terveisin, Hutungin tiimi <3