Marraskuun tärkeimmät tärpit!

Halloween juhlat on juhlittu ja isänpäivä lähestyy tulevana viikonloppuna! Mikäli ohjelma isänpäivälle on vielä avoinna, löytyy monipuolisesta lajivalikoimastamme varmasti teidän perheelle sopiva aktiviteetti, kestosuosikkina tietenkin keilailu. Toivomme että varaatte keilaradat ennakkoon keilailun ajanvaraus, jotta osaamme varautua riittävällä määrällä työntekijöitä. Mikäli isänpäivän ohjelma on lyöty jo lukkoon, voit tukea isän hyvinvointia Hutungin lahjakortilla tai tulla paikan päälle ostoksille proshoppiimme. Pro shopista löydät keilailuun, padeliin, tennikseen, sulkapalloon ja squashiin välineitä, kenkiä, grippejä, mailoja ja muita oheistuotteita.

Hutungin marraskuussa riittää niin synttäreitä kuin yritystapahtumiakin, esimerkiksi 18.-19.11. on iso yritysasiakkaan oma turnaus, joten keilahallissa on reippaasti väkeä ja sähly varattuna. Suosittelemme aina soittamaan/ katsomaan ajanvarauskalenterista, että varmasti on tilaa hallissa. Vuorot voi maksaa verkossa ennakkoon ja välttää asiakaspalvelun ruuhkan kiireisimpinä aikoina, meistä on ihanaa että säpinää riittää!

Mikäli työpaikallanne on pikkujoulut vielä varaamatta ja ohjelma auki, Hutungin kalenterissa on vielä tilaa pikkujouluille, voit soittaa tai laittaa sähköpostia jasmiina.poutiainen@hutunki.fi niin suunnitellaan teille täydelliset pikkujoulut, joustavuus ja monipuolisuus on meidän vahvuutemme!

Golfin talviharjoittelu siirtyi tänä vuonna täysin Hutungin vastuulle, joten uudistuksia on tehty asiakasystävällisempään suuntaan. Yläkerran lyöntipaikan voit varata täältä, tunnin lyöntipaikan varaus sisältää lähipelitreenin. Golf simulaattorin voit varata käyttöösi täältä. Kumpaankin löytyy 10-kerran kortteja kaupastamme, jolloin voit varatessa kuitata maksun sähköisellä 10xkortilla, tämä on myös edullisin tapa harrastaa golfia läpi talven Hutungissa.

Mikäli tykkäät harrastaa useita lajejamme, suosittelemme ehdottomasti hankkimaan team hutunki kuukausikortin itsellesi, näin pystyt hyödyntämään Hutungin vapaita vuoroja rajattoman määrän ja vaihtaa verkkaisesti lajista toiseen! Team hutunki kortilla treenaat kaikissa lajeissamme, nyt myös golf sisältyy täysin kuukausikortin hintaan. Useimmiten team hutunkilaiset keilaavat, pelaavat snookeria, golfaavat ja pelaavat mailapelejä, mutta myös ryhmäliikunnan vapaat paikat kuuluvat kortin hintaan. Team hutunki korttiostoksille pääset tästä, valittavana on kuukauden prepaid jäsenyys, voit sinä aikana testata kuinka homma toimii tai ostaa suoraan jatkuvan jäsenyyden, jolloin sinulle tulee kuukausittain lasku sähköpostiin, eikä tarvitse huolehtia jäsenyyden voimassaolosta.

Hutungin tiimi toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi, sisäliikuntakausi on parhaimmillaan nyt!

Saunakabinetissamme on katettu yksityinen terassi, ulkoporeammeella. Saunakabinetin vuokraan sisältyy ulkoporeammeen käyttö, pyyhkeet & pesuaineet. Saunakabinettia voi vuokrata niin yksityiset asiakkaat kuin yrityksetkin, mikäs sen parempaa kuin hyvien pelien jälkeen saunoa ja pulahtaa porukalla lämpimiin poreisiin!

Padel 3 kenttä alakerrassamme.