Hutungin juhlavuosi 30 vuotta!

Hyvät asiakkaamme,

Hutunki on avattu 8.3.1993, silloin lajivalikoimana oli sulkapallo, squash ja tennis. Hutungin nimi sai alkunsa Vaajakosken Rakennuspalvelun Asko Holmströmin Kiinan matkan innoittamana. Hutunki muistutti avoimena isona hallina, Pekingin Hutong-kaupunginosaa, jonka isolle aukiolle kokoonnuttiin retkille lähtöön. Nimi palvelee hyvin tänäpäivänäkin, meille kokonnutaan isoin joukoin. Tuija ja Jukka Poutiainen aloittivat yrittäjinä 1996 tammikuussa, perustivat liiketoiminnan pyörittämiseen Hutunki Pelit Oy:n, jonka myös 100% omistavat, tänä juhlavuonna vaihtuu myös sukupolvi yrityksessämme kun Jasmiina, Oona ja Miikka jatkavat Hutungin tarinaa Tuijan ja Jukan jäädessä eläkkeelle.

30 vuoden kunniaksi haluamme järjestää avoimet kakkukahvit viihtyisässä kahviossamme 8.3.2023 klo 12-16.00 välisenä aikana, tavattavissa Tuija ja Jukka Poutiainen, toivomme näkevämme asiakkaitamme kaikkien näiden vuosien ajalta! Mikäli sinulla on jokin tarina kerrottavaksi Hutungista, jaamme näitä mielellämme myös sosiaalisessa mediassa, voitte laittaa nämä jasmiina.poutiainen@hutunki.fi osoitteeseen.

Syntymäpäivävuotemme kunniaksi järjestämme myös huhtikuussa, viikoilla 15, 16 & 17 kolme viikkoisen tapahtuman, jokaisella viikoista on Hutungissa eri teema, tiedotamme näistä lähempänä lisää.

Kiitos yrityksemme pitkästä iästä kuuluu tietenkin teille asiakkaillemme, kiitos kun mahdollistatte Hutungin jatkuvuuden! <3

Hutungin kiinteistö on SOK:n entinen lautavarasto, joka rakennettiin v.1953 ja oli silloin tilavuudeltaan valtakunnan suurin, käsin tiilistä muurattu betonirunkoinen rakennus (57500m3).