Helmikuun tärkeimmät tärpit!

Ihanan kirpakkaa alkanutta viikkoa, olette varmaan huomanneet pientä pintaremonttia Hutungissa, kunnostimme ja siivosimme paikkoja henkilöstön talkootöin ja pian kahvioomme saadaankin uusi laji: Darts! Tällä viikolla vietetään ystävänpäivää myös Hutungissa! Suosittelemme tuomaan ystävät monipuolisten aktiviteettiemme pariin, säästä kotisaunan lämmityskuluissa ja sauno ystävän kanssa meillä, lajiemme hintaan sisältyy saunominen, saunat ovat lämpimänä klo 16 alkaen. Löylyjen jälkeen on mukava istahtaa viihtyisään kahvioon, kahvilinjastolla on koko viikon 7 tarjous; Osta vitriinituote, saat kahvin/teen kaupan päälle! Ystävänpäivänä 14.2. klo 18.30-20 on aikuisten kiipeilykerho, tähän voi ilmottautua matalalla kynnyksellä, tule kokeilemaan kerran, hinta on vain 12€/hlö kertamaksu.

Viikolla 9 on lasten hiihtoloma, järjestämme lapsille ohjattua keilailua, PRO tason kilpavalmentaja Jukka Poutiainen tutustuttaa lapsenne tähän hienoon lajiin maanantaina 26.2. klo 14.-15.00 8€/lapsi, paikka tulee varata ennakkoon varaa paikka lapsellesi tästä. Tiistaina on 27.2. klo 17-18 Nuorten kiipeilykerho, se on tarkoitettu 11-15-vuotiaille lapsille, kerhossa pääsee kiipeilemään Hutungin yläköysireittejä turvallisesti jojolla sekä ohjaajamme varmistuksessa. Klo 18.-19. Lasten kiipeilykerho on tarkoitettu 6-10-vuotiaille lapsille, kerhossa pääsee kiipeilemään turvallisesti jojolla sekä ohjaajamme varmistuksessa, boulder seinillä pääsee lämmittelemään, kiipeilytilassa on myös jättitramppa turvaverkolla, trampalla pomppiminen vanhempien valvonnassa. Kerhoihin kannattaa varata hyvissä ajoin paikat, ne menevät äkkiä! Hiihtolomalla on myös keskiviikkoillan 28.2. hohtoa kun hohtokeilaamaan pääsee, normikeilailun hinnalla 24€/rata/h! Varaa rata ennakkoon ja varmista koko perheen yhteinen loma-aktiviteetti edulliseen hintaan. Hohtokeilailua on myös perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina tavalliseen tapaan. Koko perheen aktiviteetteja ovat myös mailapelit ja hiihtoloman kunniaksi lasten mailavuokrat eivät maksa viikolla 9 mitään! Hiihtolomaviikolla pyörii ryhmäliikunnat normaaliin tapaan, vinkki; voit siis yhdistää oman jumpan ja lapsen kiipeilyn samalla käynnillä!

Aurinko paistaa ja piristää mieltä, eikä "pikkupakkaset" lannista, sisällä riittää lämpöä ja ajatukset suuntaavat kohti kevättä, se antaa meille myös voimaa keskittyä omaan hyvinvointiin, Hutungin seuraava hyvinvointipäivä järjestetään lauantaina 9.3. hinta 49€/hlö , teema on "Löydä itsesi uudelleen".Tässä hyvinvointiaamupäivässä pääset tutustumaan elämäsi tärkeimpään ihmiseen, itseesi, saat kokemuksen kahdesta hyvin erilaisesta liikkumismuodosta, kartutat tietotaitoasi liikunnan merkityksestä hyvinvointiin, pääset kääntymään sisäänpäin omiin ajatuksiisi ja jäsentelemään niitä hyvinvointikartaksi, opit tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä saat ravitsevan ja monipuolisen lounaan. Valmentaja kulkee mukanasi koko päivän, valmentaen niin fyysistä kuin henkistä hyvinvointiasi. Ilmoittaudu päivään vaikka yhdessä ystävän kanssa, maksu tapahtuu päivän aluksi asiakaspalvelussamme, päivä toteutuu minimissään 6 osallistujalla, maksimi osallistujamäärä 12 henkeä.

  • Klo 9.30 Päivän aloitus yhdessä ryhmäliikuntasalissa, yhdistäen tanssin riemu ja kehoa huoltava lihaskunto.
  • Klo 10.45 Liikunnan merkitys hyvinvointiimme luento
  • Klo 11.45 Lounas
  • Klo 13.00 Work shop- Tunteet vuorovaikutustaitojen tukena, hyvinvointikartta
  • Klo 14.30 Tutustuminen lajiin: padel alkeet (peruslyönnit, syöttö, säännöt, taktiikka)
  • Klo 15.30-16. Päivän päätös kahvit yhdessä kokoustilassa

Varaa paikkasi hyvinvointipäivään tästä.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään Hutunkiin!