Heinäkuun heipat!

Kesä Hutungissa voit viettää pidemmänkin pätkän säästä riippumatta! Mikäli ei sada, upealla padel & minigolf keitaallamme voit pelailla 18- väylää minigolfia sekä padelia kahdella asfaltti pohjaisella ulkopadel kentällä. Keidas alueella on myös viihtyisä terassi ja suosittelemmekin pitämään minigolfin puolessa välissä virkistävän tauon terassillamme. Virvokkeet, jäätelöt, pikku makeat ja isompaan nälkään ruoat, voit hakea kahviostamme terassille. Meillä on tarjous kampanja; ostamalla r-menu aterian saat jaffan kaupan päälle! Tarjous on voimassa niin kauan kuin Jaffa tölkkejä riittää.

Sateisella kelillä Hutungissa ei aktiviteetit lopu kesken, koko perheen suosikki on tietysti keilailu, mutta oletkos ikinä haastanut itseäsi sisäkiipeily seinällämme, kiivettävissä on 4 erilaista yläköysireittiä ja pääset korkeimmillaan 15 metrin korkeuteen. Ohjattu kiipeily tulee varata parin päivän varoitusajalla minimissään 6 hengen ryhmälle, voit varata sen s-postilla jasmiina.poutiainen@hutunki.fi tai asiakaspalvelumme aukioloaikoina numerosta 0401244300. Sisä aktiviteetteina Hutungissa voi myös pelata biljardi peleistä poolia ja snookeria, mailapeleistä sulkapalloa, pingistä, padelia, tennistä, squashia, pickleballia ja sählyä. Meiltä löytyy myös golf- simulaattori sekä sisälyöntipaikka.

Aktiviteettien lisäksi varattavissa on yksityinen saunakabinetti, omalla katetulla terassilla ja ulkoporeammeella. Saunakabinetin vuokraan sisältyy pyyhkeet ja pesuaineet. Kabinetissa on iso sohvaryhmä terassilla, lounge alue sisustustakalla ja juomakaapilla, erillis wc, pukuhuone, 3 suihkua ja 10 hengen sauna. Saunakabinetissa vierähtäää vikkelästi pari tuntia rennosti lilluen.

Kahviossamme on aina tarjolla suolaista ja makeaa, virvoitusjuomia ja A-oikeudet. R-menu annokset valmistuvat nopeasti ja isomman perheen ruokatilaus kannattaa jättää ennen aktiviteetteja asiakaspalveluumme, jotta henkilökuntamme voi valmistaa sen teille ennakoiden!

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi Hutunkiin!