Elokuu lähestyy ja syyskausi starttaa!

Hyvät asiakkaamme,

Saanemme esitellä Hutunki sports & wellbeing Oy, sukupolvi vaihtuu ja liiketoiminta jatkuu, palvelut monipuolistuvat ja kuluttaja-asiakkaille sekä yritysasiakkaille on tulossa monipuolisempia hyvinvointipäiviä ja paketteja, muutoin liikuntakeskuksemme palvelee teitä jatkossakin tuttuun tapaan. Pyrimme kehittämään oston helppoutta ja laajentamaan liikunta mahdollisuuksianne aukioloaikojen ulkopuolelle, vakiovuoroja pystyy jo varaamaan aamutunneille ennen asiakaspalvelun aukioloa.

Elokuussa palaamme jälleen laajempiin aukioloaikoihin ja olemme joka päivä avoinna su-pe 10.-21.00 ja la 10-22.00. Vakiovuorokausi starttaa 15.8. ja sopimuksia tehdään parhaillaan, vakiovuorolla mahdollistat säännöllisen liikunnan joka viikko samalla kentällä, samaan aikaan. Vakiovuorosopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevana, kausi on 15.8.-15.6. 2kk kesätauolla, sopimus jatkuu automaattisesti mikäli sitä ei erikseen irtisanota. Myönnämme vakiovuoroihin aina -5% tai -10% alennuksen, maksutavasta riippuen. Vakiovuoroja tehdään keilailuun, sulkapalloon, tennikseen, padeliin, salibandyyn, squashiin ja pingikseen. Viikottainen vakiovuoro helpottaa arkeasi ja pääset pelaamaan joka viikko, miettimättä onko prime time aikoina vapaata vaiko ei. Voit kysyä vakiovuoroista lisää asiakaspalvelustamme 0401244300 tai sähköpostitse jasmiina.poutiainen@hutunki.fi

Vaajakosken kohinoiden aikaan 11.8. & 12.8. Hutungissa pääsee minigolfaamaan kaksi yhden hinnalla, keilaamaan 15€/rata/h ja mailapeleihin annamme mailavuokrat kaupan päälle! Mikäli päätät myös syödä Hutungissa saat r-menu ateriaan Jaffan kaupan päälle!

Ryhmäliikunnan syyskausi startataan tiistaina 15.8. ja ensimmäisen viikon tunnit ovat ilmaisia, ilmoittautuminen tunneille on jo avoinna varaa paikka täältä tai applikaatiostamme. Ryhmäliikuntatunteihin ei tule muutoksia ja Jasmiina ohjaa edelleen kaikki tunnit rautaisella ammattitaidolla ja positiivisella energialla!

10x kortit ovat heinäkuun loppuun saakka alennuksessa -10%, korttien lähtöhinnoissa on jo 10% alennus, joten nyt voit ostaa kortin harrastukseesi 20% alennuksella -> kauppaan. Toivotamme teidän lämpimästi tervetulleeksi viihtymään Hutunkiin. <3