Syyslomaviikon ohjelmaa!

Aurinkoista alkanutta syksyä! Tässä uutiskirjeessä käymme läpi mitä Hutungissa voi touhuta syyslomalla 14.10.-20.10. Ohjelmaa on niin aikuisille kuin lapsillekin!

LAPSILLE:

Tarjoamme kolmen lajin kerhoja, keilailu-, kiipeily-, ja säbäkerhoja. Kerhot ovat ammattitaitoisten ohjaajiemme vetämiä, eikä niihin tarvitse vanhemman osallistua, ellei vanhempi halua. Kerho on helppo tapa tutustuttaa lapsi uuden lajin pariin sekä innostaa liikkumaan monipuolisesti.

Keilailukerhoissa maanantaina 14.10. Miikka Poutiainen opettaa kouluikäisille lapsille 7-12- vuotiaille keilailun perustekniikkaa, yhden käden/ kahden käden tekniikkaa, tähtäystä ja askeleet. Keilailu on laji, jossa suomalaiset menestyvät hyvin, nyt on mahdollisuus tutustuttaa lapsesi lajiin matalalla kynnyksellä, tästä voi myös saada intoa perheen yhteisiin keilailuhetkiin!

Kiipeilykerhoissa tiistaina 15.10. kiipeilemään pääsee lapset 6-10v. ja nuoret 11-15v. Sisäkiipeilyseinällämme on useita yläköysireittejä, boulderointiseinä sekä jättitramppa. Kiipeilynohjaajamme varmistaa yläköysireiteillä ja ohjaa lapsia oikeaoppiseen kiipeilytekniikkaan. Lapset pääsevät turvallisesti tutustumaan tähän hienoon extreme lajiin. Kiipeily haastaa niin kehoa kuin mieltäkin ja kehittää tehokkaasti kehon syviä lihaksia sekä liikkuvuutta.

Säbäkerhossa torstaina paikalla oma ohjaajamme, alkuun vedetään lämmittelyä pelien ja leikkien muodossa, treenataan tarkkuutta ja pallon hallintaa, lopuksi otetaan opit käyttöön ja pelataan yhdessä sählyä, hinta ohjattuun sählykerhoon 5€/lapsi. Sählykerhon jälkeen on vielä avoin höntsäilyvuoro ilman ohjaajaamme, hinta 3€/lapsi vanhemmat voivat tulla lasten avuksi tai valvomaan katsomon penkeille. Otamme höntsävuorolle maksimissaan 12 lasta, joten varaa paikka sähköisen ilmottautumisen kautta.

​​​​​​​

AIKUISILLE:

Tiistaina on ryhmäliikunnat normaalin aikataulun mukaan, ensin keskivartalo & peppu klo 18.05-18.45 ja perään Jambaila klo 19.05-20.00 ryhmäliikunnat 8€/kertamaksu tai 10x kortti 70€. Vinkki! Varaa lapselle paikka kiipeilykerhoon ja hyödynnä oma aika keskivartalo ja peppu tunnilla.

Keskiviikkona on poikkeuksellisesti lihaskuntotunti klo 17.30-18.30, ryhmäliikunnat 8€/kertamaksu tai 10x kortti 70€. Tämän jälkeen on kroppa lämpösenä hyvä lähteä kokeilemaan mielen ja kehon hallintaa aikuisten kiipeilykerhoon 18.30-20.00 12€/hlö tai huoltaa kehoa pitkien syvävenytyksien 18.30-19.15 parissa, äläkä unohda rentoutumista saunan lauteilla, se kuuluu kaikkien lajiemme hintoihin!

KOKO PERHEELLE:

Avaamme ovet 14.10-18.10. ma-pe välillä poikkeuksellisesti jo klo 10.00, laajasta aktiviteettitarjonnasta löydät koko perheelle varmasti mieleistä tekemistä ja aamuvirkut voi varata mailapelit jo klo 6.00 alkaen verkon kautta, saat koodin sisäänpääsyä varten. Hutungissa voi viettää vaikka koko päivän, kahviomme tarjonnasta löytyy pikkusuolaiset ja makeat, välipalat, kuumat ja kylmät juomat sekä maittavat ruoka-annokset. Pukuhuoneissa lämpenee iltapainotteisesti saunat, saunominen kuuluu pelien hintaan, voimme käynnistää saunat pyynnöstä myös ennen klo 16.00.

Keskiviikkona on klo 17.-20.00 hohtokeilailu edullisempaan opiskelijahintaan vain 24€/rata/h. Perjantaina ja lauantaina hohtokeilailua on klo 17.00-21.00 hintaan 28€/rata/h ja , muina aikoina on tavallista keilailua. Hohtokeilailu eroaa tavallisesta keilailusta uv-valaistuksen ja musiikin vuoksi ja on lajista viihteellisempi muoto, tiesitkö että pukeutumalla neon-väreihin tai valkoiseen, hohdat radalla?

Vinkki! Varaa koko perheen tai kaveriporukan kesken aktiviteetit, ruoat ja saunakabinetti, takaan että tämä on menestys iästä riippumatta!

Hutungissa on ilmaista parkkitilaa runsaasti talon molemmin puolin sekä linkki nro 1 kulkee "Hutungin pysäkille" josta n. 150m/ 5min matka kävellen.

Lämpimästi tervetuloa!