Olet täällä

Ryhmäliikunta

Kevätkausi jatkuu kesäkuun loppuun saakka, heinä- ja elokuu lomaillaan!

TIISTAISIN

KLO 18.05 - 18.50

JÄTTIPALLOJUMPPA 45min

Jättipallojumppa vahvistaa lihaksistoamme, kehittää koordinaatiokykyä, parantaa liikkuvuutta sekä polttaa tehokkaasti rasvaa. Tunti sopii kaikille iästä ja tasosta riippumatta, jättipallon päällä perus lihaskuntoliikkeetkin tuntuvat kevyiltä! Yhdistelemme tunnilla eri liikesarjoja uusimpien hittibiisien tahtiin, jättipalloa sekä käsipainoja apuna käyttäen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta jättipallon kanssa jumppaamisesta, jokainen harjoittelee oman taito- ja kuntotasonsa mukaan. 

KLO 19.05 -20.00

JAMBAILA 55min

Jambaila on vauhdikas tanssillinen kuntotunti, jossa hauskanpito ja hikoilu yhdistyvät. Tällä tunnilla tutustutaan erilaisiin afrokaribialaisiin biletanssityyleihin: Sensuelli kuubalainen salsa, rohkea reggaeton, räväkkä jamaikalainen dancehall, iloinen karibialainen soca, metka afrikkalainen ndombolo sekä merengue vievät ajatuksesi aurinkoon ja hiekkarannoille, kuumiin ja tähtikirkkaisiin öihin. Jokaisella tunnilla tulee osittain uusia ja osittain tuttuja askelia, joten uudetkin oppilaat pääsevät helposti mukaan, mutta vakituisille kävijöille on aina jotain uutta.

 

KESKIVIIKKOISIN

klo 10.05-11.00

Äiti & vauvajumppa 55min

Keskiraskas kehonhuoltojumppa, jossa keskitytään synnytyksen jälkeiseen palautumiseen. Jumpassa vauvaa pidetään sylissä tai kantorepussa pystyssä olevien liikkeiden ajan ja lattian tasossa vauva saa seurata äidin liikkeitä sekä toimia lisäpainona. Vanhemman turvallisessa sylissä vauva tutustuu musiikin- ja erilaisten liikkeiden rytmiin. Tunnilla syke nousee, lihakset pääsevät töihin ja kunto kasvaa yhdessä vauvan kanssa.  

Liikuntakerho (sisaruksille)

Äiti& vauvajumpan ajaksi on mahdollista laittaa isompi sisarus liikuntakerhoon. Kerhoa pitää liikunnanopettajaksi opiskeleva Jannastiina, siellä leikitään ja liikutaan ryhmän koon ja iän mukaan. Tässä hauska harrastus myös isommalle sisarukselle!

klo 18.05-19.00

LIHASKUNTOTUNTI 55min

Sopii niin naisille kuin miehillekin! Tunnilla kuormitetaan koko kehoa, toiminnallisia liikkeitä yhdistellen. Tunti ei ole tylsää puurtamista, vaan yhteen hiileen puhaltamista uusimpien hittien tahtiin. Tehokas koko kehon treeni kehittämään lihaskestävyyttä, voimaa ja kehon kykyä polttaa rasvaa treenin aikana. Tunti on raskas lihaskuntoharjoitus, jossa jokainen tekee oman kuntotasonsa mukaan. Käytämme tunnilla vastuskuminauhoja, painoja, step-lautoja ja hyppynaruja osana monipuolista treeniä.

KLO 19.05-19.35

SYVÄVENYTTELY 30min

Syvävenyttelyssä edetään pienistä avaavista liikkeistä isoihin syviin venyttäviin asentoihin. Tunnilla voit itse lyhentää venytysten kestoa ja liikelaajuutta tuntumasta riippuen. Puolentunnin aikana käydään päälihasryhmät läpi ja haetaan kehoon rentoutta ja liikkuvuutta. Syvävenyttely tunti sopii kaikille palauttavaksi ja kehoa huoltavaksi harjoitukseksi.

 

Ryhmäliikunnasta vastaa Jasmiina Poutiainen

Varaa paikkasi tunnille p.0401244300, Tervetuloa! 

Ryhmäliikuntatunnit myös tilauksesta, pyydä tarjous; jasmiina.poutiainen@hutunki.fi

HINNASTO:

  • Sarjakortti 10-kertaa 60€
  • Yksittäiset tunnit 7€/hlö

Hutungin ryhmäliikunnan oma ryhmä Facebookissa https://www.facebook.com/groups/595587330504287/?fref=ts

PUKUHUONEET JA SAUNAT

Pukuhuoneiden yhteydestä löytyy saunat. Saunat lämpiävät iltaisin klo 17-21.00 välisenä aikana. Saunomisesta emme jumpassa olleilta veloita mitään. Alapuolella kuva naistan suihkutilasta sekä saunasta.